Főoldal / Tesztek / Betegségek
Daganatos betegségek tudásteszt

Tudod, hogy milyen tünetei vannak az egyes daganattípusoknak, és azt, hogy mit tehetsz a megelőzés érdekében? Töltsd ki tudástesztünket, és tudd meg, hogy mennyit tudsz a rákmegelőzésről!

 

elsősegély

Te tudod, hogy mit kell mondanod mentő hívásakor? És azt, hogy mi a teendő égési sérülés esetén? A következő kérdéssor megválaszolásával kiderítheted, hogy tisztában vagy-e azzal, hogy mit kell tenned elsősegély-nyújtáskor.

 

köhögés

Az asztma és az allergia bizonyos időszakokban sok ember életét megnehezítheti. Töltsd ki a tesztünket, és tudd meg, hogy mennyire hajlamos a szervezeted az asztmára és az allergiára!

 

lábgomba

A lábgomba egy olyan nagyon gyakori fertőző betegség, amely kellemetlen tüneteivel sok problémát okozhat. Töltsd ki a tesztünket, amelynek segítségével megtudhatod, hogy mennyire veszélyeztet a lábgombásodás!

 

fogcsikorgatás

Szervezetünk a napi feszültséget éjszaka dolgozza fel, és ez gyakran fogcsikorgatás formájában nyilvánul meg. Ilyenkor azonban nem csak a fogak károsodnak, a rossz szokásnak egyéb következményei is lehetnek.

 

<<  1 2 3 4 ... 7  >>