tabletták...ételkiegészítők

2010.04.18.
Tisztelt Doktor Nő! Azt szeretném meg kérdezni, hogy milyen tablettát,ételkiegészítőt ...stb. szedjek akkor ha erősödni szeretnék ? Edzés tervet állítottak össze személyre szabva de nagyon sok veszélyes szert ajánlottak pl: Napozin, különbféle steroidok. Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a tabletták...ételkiegészítők kérdésre

Kedves Levélíró!

Én magam nem vagyok otthon a testépítés világában, de utána néztem az általad említett szernek (Naposim, hatóanyag: metandienone.) Ez egy szteroid hatóanyagú készítmény, semmiképpen sem ajánlanám, hogy szedd. Pillanatnyilag talán látványos a változás, de a későbbi mellékhatások ugyanolyan látványosak lehetnek..

Ha izmosodni szeretnél, akkor tudomásul kell venni, hogy az nem megy egyik napról a másikra és hogy sokat kell érte dolgozni. Viszont akkor biztos lehetsz benne, hogy az izmaid valódi izmok.. Ha van személyre szabott edzésterv, az remek. Emellett a megfelelő táplálkozásra kell odafigyelned. Lehetőleg a cukrozott, zsírdús ételeket kerüld el, viszont fogyassz bőven finomítatlan szénhidrátokat, különféle gabonákat, az ezekből készült pelyheket pl. A megfelelő fehérjebevitel szintén fontos, hiszen ebből épülnek fel az izmok. Jó, ha sok sovány húst fogyasztasz. Emellett jöhet rengeteg zöldség és gyümölcs, valamint tejtermék (sajt, tej, túró, joghurt, kefir). Tojást is fogyassz nyugodtan. Lehetőleg naponta több alkalommal egyél. Persze szedhetsz emellett multivitaminokat, de én mást nem javaslok.

Kitartás és meglesz az eredmény!

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor