Hízás

ora 2010-03-21 17:17:02

Üdvözlöm!
17 éves fiú vagyok, 60 kg. Január óta 4 kg-t híztam, nem látszik meg rajtam, bár a nadrágjaim nagy részét kihíztam. Úgy érzem, hogy csak a hasam lett egy kicsit talán nagyobb, a lábaim, kezeim nem lettek vastagabbak. Hogyan lehet ez? Hogyan lehetne elérni, hogy a lábamra, illetve a karomra is menjen fel valami, és ne csak a hasamra? Edzenem kéne esetleg? Konditerembe nem szívesen járnék el, mert túl sokan szólnának le, ezt pedig elkerülném. Mit tehetnék? Várom válaszát.

Szakértőnk válasza a Hízás kérdésre

Kedves Levélíró!

Ahhoz, hogy izmot szedj fel és ne zsír rakódjon rád, oda kell figyelned az étkezésedre és valamilyen testmozgást kell végezned. Ez nem feltétlenül jelent konditermet, otthon is lehet 1-2 súlyzó segítségével erősíteni vagy esetleg húzódzkodni, vagy mondjuk fekvőtámaszokat, felülést végezni. Ez lehet hogy nem hoz olyan látványos és gyors eredményt, mint a konditerem, de pénzbe sem kerül . Ha elég kitartó vagy, akkor hidd el, lesz eredménye.

Az egészséges táplálkozásnak nagy irodama van a neten is, olvass utána vagy kérj esetleg segítséget tapasztaltabbaktól. Ha konkrét kérdésed van, én is igyekszem válaszolni.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések