Főoldal / Szakertő válaszol / Táplálkozás és diéta  / I need some info about it...
  

I need some info about it.

ora 2014-10-22 12:35:18

Udv! 16 eves vagyok,es hat kifejezettem meguntam azt amilyen vagyok... Mindenki aztmondja hogy jo az alakom,de hat tudom hogynem, meg amugyis egy baratnonek ez a dolga hogy eztmondja. Nagyon surgosen kellene valamit magammal kezdeni,de egy a problemam. Ellustultam. Cigizek is raadasul. Az igazat megvallva, a hasambol fogyni nagyon egyszeruen tudok,azzal ott nincs is baj mert egeszen elfogadhato. Viszont a comb,meg a fenek. Na az brutalis...eselytelen hogy onnan sikeruljon valamit leadni.. Ha esetleg tudna adni tanacsokat hogy hogyan tudnek fogyni.. legalabb egy minusz 10 kilot.. Nagyon halas lennek.! :) Elore is koszonom a valaszat! :) Udv: 16L

Szakértőnk válasza a I need some info about it. kérdésre

Kedves Levélíró!

A testsúlycsökkentéstnek két alappilláére van: az egyik a rendszeres mozgás, a másik pedig a megfelelő étrend (azért mellette muszáj, hogy az ember megfelelően motivált legyen, vagyis hogy AKARJA a változást, és ennek érdekében mindent megtegyen, áldozatokat hozzon). Tehát feleslege arra várni, hogy energia befektetése nélkül lesz jó alakja valakinek.

Ennek megfelelően javasolt lenne a rendszeres sport, ez mondjuk heti 3-4 alkalmat jelent. Ha a comb és csípő a problémás, akkor fuss vagy kerékpározz, de persze ha módod van rá, járhatsz úszni is. A lényeg a rendszeresség.

Emellett muszáj szigorítani az étrendeden is, hogy pontosan mire is gondolok, azt a korábbi válaszaimban böngészve részletesen is megtalálod.

Határozd el magad és tegyél minden nap a célodért. Ennek így egészen biztosan meglesz az eredménye.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések