Két kérdés

ora 2013-02-11 22:14:46
Tisztelt Szakértő!
Két kérdésre keresem a választ/szeretném a tanácsát kérni.
Az első:
A nyáron egy betegség miatt kb. 1 hét alatt fogytam le 5kg-t. Azóta már egészséges vagyok, de nem tudok visszahízni. Mindennel próbálkoztam, rendszeresen étkezek, vitaminokat is szedtem. Most szeretnék elmenni orvoshoz, de előbb az Ön tanácsát szerettem volna megtudni, hogy mit kellene tennem. Nagyon nem tetszek így magamnak, szemmel láthatóan rengeteget fogytam. Hiába eszek sokat, fél kilót sem tudok hízni.
A második:
Több mint három hete ugyanazt álmodom: sötétség (nem éjszaka, csak sötét, hirtelen besötétedik), és csak egyetlen fényforrás látható (néha lámpa, néha egy ház ablaka, néha egy szobában világosság). Soha nem megyek a fény felé, mindig a sötétségben maradok, elfordulok a fénytől, vagy elfutok előle (futásnál mindig úgy érzem, hogy haza kell érnem - hazafelé futok, de soha nem érek a házunkhoz). A minap már két fényforrást láttam, az egyikhez odamentem, de tudtam, hogy rossz helyen vagyok, rossz fényhez mentem. Nem tudom mit jelentenek ezek az álmok, de úgy érzem, hogy valamire figyelmeztetni akar a tudatalattim. Néha nem tudom magam rendesen kipihenni, újra és újra sötétség van az álmaimban...
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Két kérdés kérdésre

Kedves Levélíró!

A vizsgálat adhat megnyugtató választ a testúlyvesztésre (érdemes lenne egy laborvizsgálatot végeztetni, nem vagy-e vérszegény, nincs-e pajzsmirigyműködési problémád stb.). Fontos kérdés lehet, hogy rendben van-e az étvágyad, az emésztésed, mennyi testmozgást végzel. Az orvos meg  is fog vizsgálni (általános vizsgálat). Elképzelhető, hogy szervi eltérést nem fog tudni kimutatni.

Az álmodnak lehet jelentése, pláne hogy gyakran előjön. De hogy mi, arra sajnos nem nem tudok neked választ adni. Valószínűleg találsz a neten olyan oldalt, ahol tudnak neked segíteni (ezotériával foglalkozó oldalak).

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések