szem alatti karikák,táskák

2011.03.23.
Üdv! :)
Nemrég a legjobb barátnőm feltett nekem egy buta kérdést,amire nem nagyon tudtam mit mondani,ezért gondoltam megkérdezem itt:
Szóval azzal állt elő,hogy túl szőrösnek tartja a kezeit,és mivel lassan jön a nyári szezon,nem tudja,hogy mit csináljon. Elárulta azt is,hogy kb.3,4szer már leborotválta a kezét elkeseredettségében. Én erre csak annyit mondtam,hogy többször ne próbálja,mert még szőrösebb lesz a keze. Szerintem nem is szőrös a keze olyan nagyon,de szerinte észrevehető. Szóval az lenne a kérdés,hogy mit tanácsoljak neki,hogy tudná eltüntetni? :)
Az én problémám a szem alatti táskák:
Még csak 15 vagyok,de karikák,táskák jelentek meg a szemem alatt. Mi lehet ennek az oka,és hogy tudnám eltüntetni? Mennyit kéne aludnom,vagy hánytól,hogy eltűnjenek? :)) A válaszokat előre is köszönöm! :)

Szakértőnk válasza a szem alatti karikák,táskák kérdésre

Kedves Levélíró!

Igazad van abban, hogy nem szabad borotválni a karját, mert ezzel csak még jobban megerősödik a szőrzet. Azt tanácsold neki, hogy menjen el kozmetikushoz. A karon levő szőrzetet lehet szőkíteni vagy gyantázni.

Annyit aludj, amennyitől kipihentnek érzed magad, éjszakánként a 8 óra azért elég szokott lenni Valóban okozhatja a táskák kialakulását a fáradtság is. Emellett igyál eleget (1.5-2 litert naponta). Ha ezek után is megmaradnak a táskák, karikák, akkor érdemes lenne csináltatni egy laborvizsgálatot (háziorvos).

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor