Szőr

ora 2010-12-04 17:16:50

Az lenne a problémám, hogy utánom a szőrzetet. Borotvával szőrtelenítem a hónaljamat, a lábamat és a szeméremdombomat is. A kezemet viszont nem merem. Anya azt mondta, hogy erősödni fog a szőr a karomon és még feketébb lesz. Ha elmegyek kozmetikushoz és legyantáztatom a kezemet, akkor az milyen hatással lesz a szőrre utána? Ja és az is a bajom, hogy bármilyen furcsa is vagy undorító nekem nem csak a szeméremdombom szőrős, de a fenéklyukam is. :( Pedig lány vagyok. :( És ez elrettent. Ezzel mit kezdjek? Kozmetikushoz gondoltam elmegyek legyantáztatni a kezemet és a szeméremdombomat. A másik kérdés, hogy nagyon fáj a gyantázás? Ja és a fenememet mégse dughatom oda neki, hogy gyantázza le. Az gáz lenne. :(
16/L

Szakértőnk válasza a Szőr kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alkarodat nyugodtan gyantáztasd le, nem annyira vészes a dolog. Kibírható, és utána 2-3 hétre sima lesz a felület. Hosszasabb alkalmazás után a szőrzet is ritkulni fog, a szálak pedig vékonyabbak lesznek.

Az teljesen normális, hogy a szeméremszőrzet ráterjed a végbélnyílás környékére is. Intim gyantával foglalkozó kozmetikus meg tud szabadítani a teljes szeméremszőrzettől, ha ennek szükségét érzed.

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

- hirdetés -