Fogszabályzó

ora 2013-05-27 21:21:38
Tisztelt Dr.nő !
Nehézkepesen de sikerult rá venni anyukámat arra , hogy lehessen fogszabályzóm. A fogaim is megcsinaltattam már minden rendben van és június 3.-án megyek minta vételre, csak kicsit félek mivelhogy mindenki azt mondja neekem hogy nem fogom kibirni mivel hogy én nem tudok az orromon lélegezni ha valami van a számban vagy ha valaki matat benne. Mit tudnák csinalni hogy kibirjam azt az 1-2 percet számban azzal a gipszel?
És az a másik problémám hogy a fogszabályzó végét ilyen gyűrűvel szokják rögzíteni a hátsó fogakon, arra teszik rá ezt a fém gyűrűt.Csakhogy nekem nincsen a fölső fogsoromon a jobb oldalon se hátsó és az előtti fogam se. lehetséges lessz majd valahogy megoldani hogy lehessen fogszabim?
Válaszát előre is köszönöm.
Bius 17 /L

Szakértőnk válasza a Fogszabályzó kérdésre

Kedves Bius!

Mivel tényleg nem hosszú időről van szó, egészen biztosan ki fogod bírni még akkor is, ha nem szereted hogy a szádban "matatnak"  Valószínűleg kibírtad a fogászati kezelést is, ez sem lesz más. Nyugodj meg, teljesen fölösleges magadat előre stresszelni. Amiatt se aggódj, hogy hogyan fogják rögzíteni a fogszabályzót, hiszen a kezelőorvosod teljesen tisztában van a fogászati státuszoddal, tehát pontosan tudja hogy hány fogad van. Megoldja a problémát, ne izgulj

Üdvözlettel:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések