utálom a testem

2012.06.16.
Üdvözlöm.
Nem cifrázok semmit,rögtön a lényegre térek.
Ha borotválom a lábam,másnapra kinől. Ha epilálom vagy gyantázom a vádlimon irgalmatlan mennyiségű szőr benől.
Lány létemre különösem sok férfi hormonnal rendelkezem. Nem beszélek erről senkinek,nem is látszik,hisz nem léphetek ki az utcára szőrösen.
A lábamon nagyon erős,fekete a szőrzet,míg a combomon alig van. Szőrtelenítem a karjaimat is.
A mellbimbóim körül 3-4 szál fekete szőrszál mindig kinől. Ezeket szemöldök csipesszel szoktam kihúzni,de mindig visszanőlnek.
A hasam sincs rendben. :( A hátamról meg nem is szeretnék beszélni. Miért van ez? Fogamzásgátlót szedek több mint 2 év,ezért nem szeretnék elmenni orvoshoz,hogy felírjon valamit és ezt abba kelljen hagynom. A kozmetikushoz rettegek elmenni,hisz kellemetlenűl érezném magam és a gyantázástól is benől a szőr a lábamon. Tegnap is elég meleg volt,nem tudtam mást felvenni,mint egy hosszú fehér-vékony nadrágot,míg a barátnőm rövidnadrágban volt. Ha elhív sétálni inkább kitalálok valamit hogy nem érek rá,majd esetefelé. Nyáron elég ciki farmerben mászkálni és meleg is,nem tudom mit tegyek. Egyik megoldás a hosszú szoknya,van is 1-2 darabom. Nincs pénzem végleges szőrtelenítésre.
A benött szőrszálakat gombostűvel szoktam addig piszkálni míg ki nem jön,több éve csinálom ezt és ocsmány a lábam. sebes,heges...
:(
Kérem segítsen!!!!

Szakértőnk válasza a utálom a testem kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt javaslom, fordulj mégis kozmetikushoz, ugyanis lehetséges, hogy a gyantázás (ha ő csinálja, megfelelő technikával) megoldja a problémát. Persze ehhez az kell, hogy a begyulladt tüszők előbb meggyógyuljanak, ne legyenek benőtt szálak. Az is jó lenne, ha kicsit hagynád pihenni a bőrt, inkább borotválnál egy ideig(másoknál is így működik, a borotválás utáni napon már "borostás" a láb). A fokozott szőrzetnövekedés indokolja a nőgyógyászati vizsgálatot és az is lehet, hogy másik fogamzásgátlóval megoldódna vagy sokat javulna a helyzet.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor