anyajegy

ora 2012-03-06 15:46:23
Üdv!
Csütörtökön szedik le az egyik anyajegyemet az arcomról,sebészi kimetszéssel.
Körülbelűl 3-4 mm átmérőjű vagy picivel kisebb. Ön szerint hány öltéssel lehet összevarni? Egy régebbi anyajegyemet ami eléggé nagy volt,6 öltéssel varrtak össze.
Ami az arcomon van,mindig begyullad és még körülötte is mindig piros,ami nem szokott nagyon elmúlni. egyszóval ronda,annyira hogy még alapozóval és korrektorral sem lehet eltűntetni. Az arcba kapott injekció mennyire fáj? Mennyivel nagyobb részt szoktak eltávolítani,mint maga az anyajegy? Csúnya marad? :( Vagy ennél a begyulladt,csúnya a.jegynél csak jobb lehet? :S
Köszönöm! Kitti

Szakértőnk válasza a anyajegy kérdésre

Kedves Kitti!

Ne nyugtalankodj, a bőrgyógyász mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ne legyen maradnadó heg az anyajegy helyén. Abban teljesen igazad van, hogy biztosan szebb lesz a végeredmény mint a mostani, ha az anyajegy környéke gyakran gyulladásban van (kevésbé lesz feltűnő). Sajnos nem tudom, hány öltésed lesz. Az anyajegyet fontos úgy kimetszeni, hogy minden oldalról az épben legye eltávolítva, de ez a biztonsági zóna nem nagy. Az injekció biztosan nem lesz kellemes, de hamar elzsibbaszt majd, és onnantól nem fogod érezni a műtétet.

Sok sikert!Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések