Haj zsírosodás..

ora 2011-12-06 18:57:30
Mit tegyek , hogy ne zsírosodjon ennyire a hajam ?! Mert 2 naponta mosok hajat..de akár moshatnék minden nap..mert már a 2. nap reggelén olyan mint aki már egy hete nem mosott hajat..! és én már nem tudok vele mit csinálni..nagyon sok féle sampont kipróbáltam de nem segítettek..:( Kérem mondjon valami bíztatót , hogy van rá megoldás!!! Köszönöm :)

Szakértőnk válasza a Haj zsírosodás.. kérdésre

Kedves Levélíró!

Meg kellene próbálnod minél ritkábban hajat mosni, ugyanis a gyakori mosás a zsírosodás irányába hat. Ugyanígy a forró vízzel történő hajmosás és a forró levegős hajszárítás is. A sampont mindig hígítva öntsd a hajadra. Érdemes volna kipróbálnod a Detergens sulfuratum nevű, gyógyszertárban kapható késztíményt, vényre felírva olcsóbb (háziorvos kiírja), de egyébként sem kerül sokba.

A felvert tojásfehérjét felhasználva (csak a fejbőrre ill. hajtövekre kenve) jó hatású hajpakolást készíthetsz. Van akinél tényleg beválik, és csökkenti a haj zsírosságát. Plusz az is jó hír, hogy a kamaszkorból kinőve a probléma megoldódhat, jelentősen mérséklődhet.

Üdv:Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett
Hirdetések