hogyan beszéljek vele

2011.07.28.
van a közelben egy fiú aki nagyon bejön.én 14 ö 17.Köszöntem neki tegnap(mert a kisöccse itt volt és jött érte)de nem köszönt vissza lehet h nem hallotta?Vagy csak nem akart köszönni!És fogalmam sincs h hogy kezdjek el beszélni,mert nem olyan sokszor szoktam látni.Ha látom is akkor kb 5 méter van köztünk és akkor nem kezdek el kiabálni h "Hello hogy vagy..."Általában én hazaszoktam kísérni a kisöccsét,de akkor a tesója már jön ki érte.Én mindig köszönök neki,de valahogy soha sem hallom h visszaválaszolna.
Válaszát előre is köszönöm Luca

Szakértőnk válasza a hogyan beszéljek vele kérdésre

Kedves Luca!

Úgy tűnik, eddig nem nagyon vette észre a fiú, hogy milyen jó fej, helyes lány vagy. Így kénytelen leszel kicsit határozottabban közeledni hozzá a köszönésen túl, hogy észrevetesd vele magad. Persze az is lehet, hogy nem tetszel neki és azért nem köszön, de mivel ezt nem tudjuk biztosan, gondolj inkább arra, hogy csak figyelmetlen vagy zavarban van, amíg nem bizonyosodik be az ellenkezője. Amennyiben direkt nem köszön, akkor még jól is járhatsz azzal, hogy nem jöttök össze, mert valószínűleg nem éreznéd jól magad egy ilyen udvariatlan fiú mellett.

Menj oda hozzá beszélgetni, amikor legközelebb látod, ne 5 méteres távolságból kiabálj neki. Esetleg, ha összeszeded a bátorságodat, közeledhetsz kicsit direktebben is és odamehetsz hozzá megmondani, hogy tetszik neked. Próbálj valahogyan közeledni hozzá, adj egy esélyt magadnak, hogy sikerüljön elérned, amit szeretnél!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor