Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / SOS első randi témák
  

SOS első randi témák

ora 2011-07-15 23:44:49
kedves doktornő!
azt szeretném kérdezni h mien témák legyenek az első randi ...már szinte majdnem mindent tudok h mit sportol meg ilyenek és nem tudok témákat gondolkozom és nem jutt eszembe semmi kérni szeretnék tippeket...ja és azt szeretném kérdezni h hogy mondjam el anyukámnak h van 1 fiú akit ő is ismer és járok vele (nagyon félek) és azt szeretném még kérdezni h hogy a kapcsolat hanyadik hetén vagy napján lehet az első csók mi már több mint 3 hete járunk és még nem volt csók de mind a 2en szeretnénk csak még nem tudjuk h kell ....kérem szépen h hamar válaszoljon köszönöm :D

Szakértőnk válasza a SOS első randi témák kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem próbálj kicsit lazítani azzal kapcsolatban, hogy miről fogtok beszélgetni. Gondolj csak bele, mielőtt egy barátnőddel találkozol, akkor sem tervezed meg a beszélgetést, hanem jön magától. Biztosan így lesz akkor is, amikor a fiúval találkozol. Esetleg kitalálhatsz előre 1-2 kérdést, amit majd vészhelyhet esetén bevethetsz, de valószínűleg erre nem lesz szükség. Biztosan vannak dolgok, amiket nem tudsz még róla. Mi fontos számára az életében, hogyan tervezi a jövőjét, milyenek a barátai, stb.

Anyukádnak legegyszerűbben úgy mondhatod el, ha valamikor összeszeded a bátorságodat, amikor ráér egy kicsit és elmeséled neki, tetszik neked ez a fiú és lehet, hogy járni fogtok. Ő is volt fiatal, biztosan megérti majd a helyzetet. Esetleg a segítségét is kérheted azzal kapcsolatban, hogy szerinte miről beszélgess vele, amikor találkoztok. lehet, hogy örülne, ha érezné, hogy fontos számodra a véleménye, tanácsa. 

Érezni fogjátok majd, hogy mikor jött el az ideje a csóknak, ne izgulj emiatt. Nincs rá szabály, hogy ez mikor jön el pontosan, hiszen attól függ, hogy mikor érzitek azt, hogy szeretnétek testi szinten is picit közelebb kerülni egymáshoz és így kifejezni az érzéseiteket. majd amikor csókolóztok, rá fogtok jönni, hogy hogy kell csinálni, csak kövessétek egymás reakcióit és azt, hogy mi esik jól.

Minden jót!

 Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések