Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / nem tudom mit csináljak. ...
  

nem tudom mit csináljak. : /

ora 2011-06-30 10:48:12

Van egy fiú akinek tetszek és nekem is tetszik. Viszont a legjobb fiú barátomnak nem tetszik ez a srác mert szerinte átvágna és nem érdemel meg. Nem ismeri csak annyira , hogy egy suliba jártak de igazából nem is beszéltek. És most választanom kell.
Vagy összejövök evvel a sráccal és akkor elveszítem a legjobb fiú barátomat vagy nem jövök össze evvel a sráccal és továbbra is megmarad a legjobb fiú barátom.
Annyit gondolkodok ezen de valahogy nem sikerül eligazodnom.
Kérem segítsen. :/
Köszönöm.

Szakértőnk válasza a nem tudom mit csináljak. : / kérdésre

Kedves Levélíró!

Én nem gondolom, hogy dolgok ennyire feketék vagy fehérek. Talán olyan megoldás is létezik, hogy összejössz a fiúval, jobban megismeri őt a barátod és rájön, hogy jó fej, így nem kell elveszítened egyiküket sem. Egyébként szerintem nem szabadna, hogy egy valódi barátság megszakadjon azért, mert te összejössz egy fiúval, aki tetszik neked. Amennyiben jól fogjátok érezni magatokat együtt, a barátod biztosan elfogadja majd az új párodat, ha pedig nem, akkor egy valódi barát bízik benned annyira, hogy melletted áll akkor is, ha hibát követsz el és segít kijavítani.

Esetleg beszélgess erről a barátoddal, tudd meg, mire alapozza a véleményét és te is igyekezz majd jobban megismerni a fiút, mielőtt komolyabbra fordulna a kapcsolatotok, hogy kiderüljön, van-e okod aggodalomra.

Minden jót!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus

- hirdetés -