el vagyok keseredve

2011.06.20.
Kedves Doktornő!
Nagyon szomorú vagyok. Nem talál a szerelem, pedig nagyon szeretném ha megtalálna. Eddig is vágytam rá de az elmúlt pár hétben érzem azt, hogy ha nem jön belátható időn belül én megőrülök. Próbálkoztam társkereső oldalakon is de azoknak a pasiknak a többsége csak a szexet akarja. Én nem. Én a tartós, hosszú kapcsolatra vágyom!
Volt egy srác aki ígérgette, hogy majd ír nekem mert írtam neki levelet. De a válasz azóta sem jön...sőt......a közösségi oldalról ahol néha beszéltünk törölte magát. Igaz írtam olyan dolgokat amik lehet nem estek neki jól. De kérdem én az ember akkor csinál ilyeneket ha magára ismer, nem igaz??? Ennél a pasinál elvágtam minden szálat????? Igaz van barátnője. De én féltékeny vagyok mindenkire aki a közelében van, rá gondolok a nap 20 órájában, attól félek, hogy nem tudom elfelejteni. Nem tudom mit csináljak?! Kezdem feladni a reményt, hogy nekem valaha is lesz szerelmem, párkapcsolatom stb.
Üdv
Klári

Szakértőnk válasza a el vagyok keseredve kérdésre

Kedves Klári!

Nem tudom, elvágtál-e minden szálat ennél a fiúnál, de volt rá lehetősége, hogy kapcsolatba kerüljön veled és valószínűleg azt is tudta, hogy te örülnél neki és szeretnél hozzá közelebb kerülni. Az, hogy nem jelentkezik, valószínűleg nem véletlen. Írod, hogy barátnője van. Ezek szerint van egy kialakult mélyebb párkapcsolata és ehhez képest azt gondolom, hogy néhány beszélgetés és egy ígéret, miszerint ír majd neked, elég kevés érzelmi kötelék az ő részéről. Talán jobban járnál, ha megpróbálnál továbblépni és olyat keresni, aki viszonozza az érzelmeidet olyan szinten, mint ahogy a te érzéseid vannak feléje

Ne add fel a társkeresést, biztosan találsz majd olyat, aki ugyanazt szeretné, mint te és ugyanúgy érez irántad, mint te őiránta. Keress ilyet! Ne ragadj le olyan fiúknál, akiknél azt látod, hogy nem tudják megadni neked mindezt, hanem lépj tovább minél előbb.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor