Tetszhetek neki?

2011.06.11.
Kedves szakértő!
12 éves vagyok. És van 1 fiú az osztályban,aki nagyon tetszik. 1 baráti társaságba tartozunk. Együtt megyünk majd táborozni. Sokat lógunk együtt. Néha együtt megyünk haza,az osztályban mi "férj és feleség" vagyunk. Sokat beszélgetünk,nagyon őszinte velem,mindent elmond. Az osztályban mindenki szerint tetszek neki. Mindig hozzám jön oda megkérdezni milyen lett a dolgozatom. Nem vagyok belé szerelmes,mert nem szeretnék pofára esni. Szerinte nagyon dögös csaj vagyok,de neki egy elég messzi városban van 1 lány,akiben úgymond "szerelmes". Szerinte lehet nála esélyem? Várom válaszát. Köszönöm.

Szakértőnk válasza a Tetszhetek neki? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem beszélgess majd, amikor kettesben tudtok lenni, nyugodt körülmények között arról, hogy mit érez a másik lány iránt. Esetleg óvatosan arra is célozgathatsz, hogy mi lenne, ha kicsit több is kialakulna köztetek barátságnál. Akár azt is elmondhatod neki, ha tényleg tudtok és szoktatok is őszintén, mélyebb érzésekről beszélni, hogy benned felmerült a lehetőség, hogy esetleg tetszene neked, csak mindig lezártad magadban ezt a témát azzal, hogy szereted, hogy barátok vagytok és különben is másik lányba szerelmes.

Amennyiben úgy döntesz, hogy nem beszélsz vele erről, próbálj kicsit közelebb kerülni hozzá barátként. Beszélgessetek, ismerjétek meg egymást még jobban, érezzétek jól magatokat együtt, töltsetek kicsit több időt kettesben. Mosolyogj rá, nézz a szemébe, érintsd meg, ha úgy adódik és ejts el 1-2 félreérthető célzást kettőtökkel kapcsolatban. Hadd kezdjen el gondolkodni rajta, nem tetszel-e neki esetleg és nem akar-e összejönni veled!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor