Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Tegyek valamit vagy türtő...
  

Tegyek valamit vagy türtőztessem magam?

ora 2011-06-10 17:21:31

Én szeptemberben töltöm a 15 évemet (lány).Igaz hogy éltemben nem csókoloztam,de már szexelni akarok,nagyon!!!
másfél éve volt az első orgazmusom önkielégítés révén.
A gondok kb. 3 hete kezdödtek .Az oszim elültetted egy fiu mellé.A fiu geyrekes stb.,soha nem is érdekelt, de most mikor kezdte a rövidnadrág hordást, és mikor olyan kedves,és néha "VÉLETLENÜL" megérínt.Szóval beindultam.Jól is néz ki!!!
És az egyik idősebb barátnőm most volt tervbe hogy elveszíti és ez is beinditotta a fantáziámat.
Nem akarom ezzel a fiuval az elsőt,és kapcsolatot sem.Én most csak egy akcióra vágyom,de ez nem könnyű.Tűrtöztetne kell magam míg találok egy rendes fiut,de nem megy!!!!Most olyan hülyének érzem magam.Bunkónak hogy csak azt akarom.Mit tegyek?

Szakértőnk válasza a Tegyek valamit vagy türtőztessem magam? kérdésre

Kedves Levélíró!

Teljesen természetes, hogy érdekel a szex és vannak vágyaid. Ettől nem leszel sem hülye, sem bunkó! Ugyanakkor más elképzelni, más amikor önkielégítést végzel és más az, amikor egy fiúval vagy együtt. Ez utóbbi esetben ugyanis a dolog 2 emberessé válik és arról szól, hogy minél közelebb kerüljetek egymáshoz fizikailag és kölcsönösen örömet szerezzetek egymásnak. Sokkal igazibb, mélyebb élmény lesz, ha már elmélyültek az egymás iránti érzéseitek és megbíztok egymásban. Így a szex az érzelem kifejezésének az eszköze is lehet. Azt javaslom, várj még egy kicsit, amíg megtalálod azt, akivel valóban csodálatos élmény lehet. Haladjatok majd lépésenként, először a csókolózással kezdve, fokozatosan kerüljetek közel egymáshoz, ismerjétek meg egymás testét és tapasztaljátok ki, mi okoz örömet nektek.

Minden jót!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus

- hirdetés -