Tetszem neki?

2011.05.14.
Van egy fiú(15) akibe már 9 hónapja szerelmes vagyok. Ő tudja, hogy szeretem, mert az elején beszélgettünk msn-en és facebookon, de aztán beleuntam, hogy mindig én kezdeményeztem a beszélgetést így már kb. 5 hónapja nem beszélgettünk. Persze találkoztam vele azóta, mert ugyanabban a városban lakunk és sok a közös barátunk is, szóval elég sűrűn látom. De sosem beszélgetünk.
Fogalmam sincs hogy ezt miért csinálta:
Egy busszal járunk haza az iskolából. Pont mögöttem ült, és egyszer csak tök hangosan megszólal a tesójának: - Hé tesó, nem megyünk el a mamához? (egy utcában lakom a mamájával, így egy buszmegállóban szálltunk volna le) erre a tesója: - De lehet otthon sincs.. ő: - És? attól még mehetünk csak egy megálló.
Barátnőm szerint felakarta hívni magára a figyelmet, és várta hogy mit reagálok.
Most pénteken is egy busszal jöttünk, és van pár idióta osztálytársam(fiúk) akik követnek mindenhova. A buszmegállóba is követtek, és piszkáltak. Ezt a Ő észre is vette. Aztán felültünk a buszra és az osztály társaim jöttek a busz után biciklivel, mi meg a barátnőimmel bemutattunk nekik. És egyszer csak azt vettük észre, hogy a srácok is hátul bemutatnak az osztálytársaimnak, köztük a kiszemeltem is. Ezt miért tette?
Ugyanezen a napon mentünk a barátnőimmel koncertre, és a buszon beszéltünk is arról, hogy bemegyünk Fehérvárra koncertre. És ott volt ő is a barátjaival, és bármerre mentünk ott voltak ők is... és a kiszemeltem nagyon nézett... lehetséges hogy követtek? talán tetszem neki?

Szakértőnk válasza a Tetszem neki? kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alapján, amit írsz, tényleg kicsit félreérthető a viselkedése. Ugyanakkor, ha feltételezzük, hogy tetszel neki, nem értem, hogy miért nem tesz konkrét lépést feléd, miért nem ír neked msn-en vagy miért nem megy oda hozzád beszélgetni. Azt gondolom, ha szeretne hozzád közelebb kerülni, akkor rajta lenne a sor, hogy tegyen is érte valamit, hiszen te elég egyértelműen tettél lépéseket felé és még azt is a tudomására hoztad, hogy tetszik neked. Tehát vagy arról van szó, hogy tetszel neki, de valamiért mégsem lép, vagy te szeretnéd azt látni, hogy tetszel neki és eszerint értelmezed a viselkedését. Megpróbálhatnád esetleg azt, hogy odamész hozzá beszélgetni valamikor. Ha elkezdődne köztetek valamiféle kommunikáció az életben és nem csak a számítógépen keresztül, talán könnyebben el tudnád dönteni, hogy mi is a helyzet. Talán az ő reakciói is egyértelműbbek lennének.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor