Nem vagyok már kislány....

2011.05.12.
Tisztelt szakértő!
Pár hónap múlva 15 éves leszek(lány vagyok) és már nagyon idegesít, és aggaszt, elszomorít hogy mindenki a magasságom, a kislányos arcom és az öltözködésem miatt állandóan lekislányoz, a voltpasim azt hitte h a mostani csaja idősebb nálam pedig fiatalabb...:( az egy évvel időseb fiúk(8.osok) azt mondják a haverjaiknak hogy: engedd előre a kislányt, nézd már a kis harmadikost meg ilyenek....Nagyon dühít és változtatni akarok ezen, ha nemis belsőleg, de külsőleg nőiesebb, "nagylányosabb" akarok lenni, de nem kurvásan. Tudna nekem pár tippet adni? ruha, smink, haj terén? Előre is köszönöm a választ^^

Szakértőnk válasza a Nem vagyok már kislány.... kérdésre

Kedves Levélíró!

A külsőd tekintetében szerintem próbáld kicsit azt hangsúlyozni, hogy nőből vagy. Próbálj ki különböző lehetőségeket a tükör előtt, próbálgasd úgy sminkelni magad, ahogy szerinted kicsit nőiesebb lehetnél és nézd meg az eredményt. Akár kérheted egy barátnőd, barátod vagy szüleid segítségét is.

Ettől függetlenül, bár a külső tényleg számít, szerintem az is nagyon fontos, hogy belül mit érzel. Látszik a viselkedéseden, a kommunikációdon. Becsomagolhatod magad nagylánynak, de ha belül kislánynak érzed magad, annak is fognak látni a többiek. Szerintem ne kibújni próbálj a bőrödből, hanem keresd meg magadban azokat a pozitív érzéseket, melyek a felnőtté válásodhoz, nagylányságodhoz kapcsolódnak és ezeken keresztül próbáld megerősíteni az önmagadról kialakult képedben, hogy egyre érettebb, felnőttebb, nőiesebb vagy.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor