Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Angyalok és démonok ?
  

Angyalok és démonok ?

ora 2011-05-04 16:03:18
Üdv.
-ő bejön neked, mit gondolsz?
-áh, én inkább hogy is mondjam a rossz fiúkra(lányokra) bukom
Kérdésem az utóbbi egyszerű párbeszédre épül, megfigyeltem főként a nők körében hogy többség mit is vár el az ellenkező nemtől, annak közeledésétől, az ismerkedéskor, miben nyilvánul meg a "rosszaság" úgymond és miért szorul háttérbe a "jóság", miben nyilvánul meg ez a két igen tág fogalom, talán a viselkedésben, mi zajlik le egy nőben mikor ahhoz vonzódik aki kritizálja, megalázza őt, mert van ilyen....kérdeztem már erről lányokat, a választ megkaptam.- észre lehet venni valaki járásába, a beszédében...bonyolult ördögi kör ez :D ha rosszul járok akkor jó leszek a nőknél ? ön mit gondol erről a témáról?

Szakértőnk válasza a Angyalok és démonok ? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, hogy ha felveszel egy olyan szerepet, álarcot, mely nem a tiéd, az nem jó megoldás, hosszabb távon semmiképp. Próbálj inkább önmagad maradni, esetleg kicsit magabiztosabb, pozitívabb formában, úgy, hogy azokra a vonásaidra fekteted a nagyobb hangsúlyt, melyeket meg szeretnél mutatni a lányoknak. Ha az sugárzik rólad, hogy magabiztos vagy és kiegyensúlyozott, szerintem sokkal vonzóbb leszel az olyan lányok számára, akik komoly kapcsolatra vágynak. Ha eljátszol egy szerepet, azzal pont a kapcsolat lényege veszik el, hiszen nem tud megismerni téged és közel kerülni ahhoz az emberhez, aki te vagy.

Egyébként, hogy írjak valamit a rossz fiúkkal/lányokkal kapcsolatban...szerintem azért lehetnek rövid távon vonzóak, mert egyrészt olyannak tűnnek, amilyenek mi esetleg csak szeretnénk néha lenni, de a félelmeink, korlátaink vagy a társadalmi normák megakadályoznak benne, másrészt pedig könnyebb vágyakozni utánuk, mivel tűnnek annyira elérhetetlennek, vagy legalábbis megközelíthetetlennek, hogy ne kelljen túlságosan félni az elvesztésüktől.

Minden jót!Pyreschitz Anna, pszichológus Pyreschitz Anna, pszichológus
Hirdetések