De ő fiatalabb...

2011.02.03.
14 éves, 7. osztályos lány vagyok. Új vagyok a suliban, kevés barátom van. Nem túl jók a jegyeim. De nem vagyok rosz tanuló, álltalában 3-ast és 4-est kapok, csak most történt valami... Nem tudom elmagyarázni ezt azz érzést! Azt gondlom szerelem, de nem... mindig azt gondolom, hogy ez nem lehet az!
Van egy fiú 12 éves, 6. osztályba jár, amikor meglátom.. akkor olyan érzés fog el, ami még soha az életben. De tudom nem lehetek belé szerelmes, hisz 2 év van kösztünk. De szerelmes vagyok belé! Szeretem.. sokszor úgy érzem, hogy járni szeretnék vele.. be akarom neki vallani az érzéseimet. De félek nem hinné el, azt hinné csak szivatom, mint a többi 7-es és 8-os... de én nem akarom szivatni! Írtam neki levelet.. amit versbe szedtem, egy 5.-est kértem meg hogy adja oda neki! Állítólag mosolyogva olvasta, és kicsit örült neki... és csodálkozott. A levél egy vers volt, amit neki írtam, szeretek verseket írni... Ma tanulószobán ott volt, engem nézett.. persze hát ssokan szoktak nézni. Hisz jelentkeztem a csillag születikbe.. ami ugye nagy szó! Most sztár vagyok az Iskolában, minden fiú engem akar! De én csak azt a fiút akarom, akit írtam elöbb! Olyan kedves, és nekem elsőre nagyon szinpatikus volt.... beszélgettünk.. én megszerettem.. Nem tudom mit tegyek, bevalljam e neki, vagy nem hogy szeretem?!

Szakértőnk válasza a De ő fiatalabb... kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem gondold végig, el tudnád-e képzelni, hogy összejöjjetek a fiúval, valóban azt szeretnéd-e. Ha igen, akkor lehet, hogy jó ötlet lenne neked megtenni az első, kicsit egyértelműbb lépést, bár nem lehetetlen, hogy a versed hatására előbb-utóbb elszánja magát és ő közeledik. 2 év korkülönbség nem olyan katasztrófális, még ebben a korban sem. Inkább az a lényeg, hogy mennyire találjátok meg az összhangot, vannak közös témáitok, érzitek jól egymást a másikkal. Ha van benned bizonytalanság, azt is megteheted, hogy inkább csak barátként közeledsz hozzá eleite, hogy jobban megismerjétek egymást és kialakuljon az érzés, hogy valóban szeretnétek-e többet egymástól barátságnál.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor