Ez normális?

2011.01.29.
Üdvözlöm doktornő!
Van egy nagyon szép, és korához képest fejlett kereszttesóm, aki lány. Most 7.-es. Amikor hozzám bújik, akkor a melle a karomhoz ér és ettől nekem elkezd állni a péniszem, és beindul a fantáziám. Sokszor lestem már meg fürdés közben, stb. Amikor itt alszanak nálunk 1-2 napot, akkor esténként megszoktam fogni a fenekét, mellét (amikor már mindenki alszik, persze ő is.)
Szeretném megkérdezni,hogy ez normális,hogy ezen jár az eszem?? 15 éves vagyok szóval "tombolnak" a hormonok meg most vagyok ebben a korban amikor nő a pénisz stb. Na de a saját kereszttesómon képzelek ilyeneket??
Válaszát előre köszönöm!

Szakértőnk válasza a Ez normális? kérdésre

Kedves Levélíró!

Te is írod, hogy szép lány a kereszttesód, van is köztetek kapcsolat, sokat találkoztok, ami könnyen keltheti azt az illúziót, hogy elérhető a számodra és akkor még vegyük hozzá, hogy „tombolnak a hormonjaid”. Így érthető, hogy felmerülnek benned gondolatok és még az sem tud visszatartani, hogy rokonok vagytok. Ettől függetlenül biztosan vannak más lányok is, akik ilyen érzéseket váltanak ki belőled és szívesen közelebb kerülnél hozzájuk. Nézz körül közöttük is, és bár nincsenek annyira benne az életedben jelenleg, mint a kereszttesód, ez könnyen megváltozhat, ha kölcsönössé válik az érdeklődésetek. Akkor majd számodra is világosabbá válhat, hogy kereszttesód iránti érzéseid mennyire is komolyak.

Egyébként nem biztos, hogy jó ötlet meglesned, megfogdosnod őt úgy, hogy nem tud róla, sőt! Egyrészt hatalmas balhé lehet belőle, ha valahogy kiderül, jogosan lesz rád nagyon dühös amiért ennyire nem vetted figyelembe, hogy ő mit szeretne, másrészt gondolj arra, hogy nem lenne-e sokkal nagyobb öröm számodra is valaki olyannal együtt lenni, valaki olyat megérinteni, aki ugyanúgy arra vágyik, mint amire te.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor