szerelem randi

2011.01.17.
14éves vagyok, és szeretnék már járni valakivel, csak félek, kérem segítsen, hogyan kell randizni, csókolózni, orálisan kényesztetni egymást, szeretkezni, milyen pózokba jó szexelni. Hogyan kell megszólítani, randira hívni, hogyan tudjam meg, hogy tetszik nekem. Nagyon szerelmes vagyok beléje. Mit kérdezzek tőle, félek, kérem segítsen, köszönöm.

Szakértőnk válasza a szerelem randi kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem ne szaladj annyira előre! Egyébként is, ezekre dolgokra nincsenek egyértelmű szabályok, nincs megmondva, hogy hogyan kell, hanem majd ott, abban a helyzetben, a megfelelő fiúval és megfelelő időben alakul majd magától. Észre sem veszed, hogy hogyan, de minden a helyére fog kerülni és megy majd a maga útján. Inkább csak engedd majd el magad. Ha figyelsz az érzéseidre, ellazulsz és követed a másik reakcióit, minden rendben lesz.

Addig is, inkább maradj a jelenben és próbálj meg közeledni a fiú felé akibe szerelmes vagy. Beszélgess vel, mondd meg neki, hogy tetszik és örülnél, ha elhívna randizni. Persze próbálkozhatsz másképpen is, attól függ, hogy milyen lesz a helyzet. Kérdezni tőle bármit kérdezhetsz amit bárki mástól is kérdeznél, akivel épp ismerkesz. Arról például biztos szívesen beszélget majd, ami érdekli őt, amiket szeret csinálni.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor