Miért nem tudom elfelejteni?

2010.12.16.
Kedves szakértő.
Van egy fiú, akit nagyon szeretek. Az életemnél is jobban. Barátok vagyunk, amióta megszülettem. De én ennél sokkal többet érzek. Megbeszéltük és azt mondta nem szeret, mert túl idős hozzám.(6,5 és van köztünk) És próbálom mindenhogy elfelejteni, de nem megy. Elkezdtem sportolni, barátaimmal sokat vagyok, de mindenről csak ő jut eszembe. Volt már pár barátom, de még sosem éreztem ilyet! MIT TEGYEK???

Szakértőnk válasza a Miért nem tudom elfelejteni? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem írod, hány éves vagy, de az biztos, hogy minél idősebb leszel, annál kevésbé fog számítani ez a 6,5 év. Szerintem tisztázd a fiúval, hogy milyen érzéseitek is vannak egymás iránt, a korkülönbségen kívül van-e valami ami miatt nem szeretne közelebb kerülni hozzád és milyen kapcsolati forma volna megfelelő mindkettőtöknek.

Az, hogy próbálod elterelni róla a figyelmedet, jó megoldás, ha el szeretnéd felejteni. Ez esetben viszont lehet, hogy érdemes lenne ritkábban is találkoznotok. Keress új élményeket, ismerkedj, próbálj ki új dolgokat. Az is lehet, hogy így összetalálkozol valakivel, aki megtetszik annyira, hogy elfelejted ezt a fiút és kialakulhat köztetek egy kölcsönös alapokon működő kapcsolat, melyben sokkal boldogabb lehetsz, mint így.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor