mit erzek?? en nem tudom!!!:(

2010.12.15.
nem tudom mit csinaljak es azt sem hogy mit tegyek!
csinaltam egy tesztet hogy mien ferfi illik hozzam
es az jott ki hogy egy atlagos ferfi melett nem leszek boldog!!!aki nem humoros
a baratom 6 evre dosebb tolem de o tenleg szeret engem ezt tudom!!!o nem humoros nagyon inkabb hejesen gondolkozik!! de en nem vagyok benne biztos mert o elotte egy fiu elvette tolem az erzeseimet es nem tudom mit erzek igazan a baratom irant!!nem szeretnem el hagyni mert a koromhoz kepest eleg sok parkapcsolatom volt!! 14 vagyok! es nem szeretnek neki fajdalmat okozni o meg erdemli a boldogsagot!! nem erzek semmi a szivemben!! jo vele mikor melettem van mert erzem a meleget es azt hogy szeret nagyon!!! segitsen kerem mert azt erzem hogy lassan megorulok!!

Szakértőnk válasza a mit erzek?? en nem tudom!!!:( kérdésre

Kedves Levélíró!

Gondold végig, hogy mit érzel iránta, mi az, ami mellette tart. Valami miatt biztosan jó vele lenned, különben nem őt választottad volna. Gondold végig azt is, hogy milyen jellegű párkapcsolatra vágysz. Nem hiszem, hogy egy teszt alapján kellene elbizonytalanodnod, vagy elhinned, hogy egy kevésbé humoros fiú mellett nem lehetsz boldog. Figyelgesd inkább a saját érzéseidet, hiszen biztosan vannak, még ha gyengébben is, mint azt szeretnéd.

Próbálj arra koncentrálni, hogy te mitől lennél boldog, mire lenne szükséged. Az is lehet, hogy vele találod meg a boldogságot végül, az is, hogy más fiúval. Mindenesetre szerintem csak azért ne legyen barátod, hogy legyen valakid, vagy neki ne okozz fájdalmat. Az lenne a cél, hogy mindketten jól érezzétek magatokat és ha végül arra a döntésre jutsz, hogy mellette ez nem fog sikerülni, lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy ne próbálj-e tovább lépni és találni valakit, aki iránt erősebbek az érzéseid és akivel boldogabb lehetsz.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor