.....

2010.10.11.
Kedves Szakértő!
Engem az érdekelne hogy gáz vagy ciki-e ha nálam fiatalabb lányok jönnek be?
Mert most én 18 vagyok és úgy a 15évesekig lehet letudnék menni hogy azok bejönnek de lehet még egy kicsivel kisebbek is, ma meg múltkor is benéztem a volt sulimba és ott a nem korombeli lányok jobban bejönnek akár ha az utcán fiatalabbat látok de nem tudom miért! :S
Régen mikor kicsi voltam akkor emlékszem ,hogy a tőlem nagyobbak jöttek szóba!! van valami összefüggés vagy egyáltalán ez szégyelnem kéne vagy inkább keressek saját korombelieket?
De viszont én vonzóbakkank is találom a fiatalabbak mert sztem ha én egy kicsivel öregebb leszek akkor még ő szép és valamit feltud eleveníteni bennem meg mellete fiatal, eleve nekem bejönnek!!
REMÉLEM NEM VAGYOK PEDOFIL!!:D
Előre is köszönöm a válaszát!!:)

Szakértőnk válasza a ..... kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem gondolom, hogy az kéne, hogy foglalkoztasson, magadra húzd-e a pedofil cimkét, vagy ne.

Azt gondolom, 2 maximum 3 év korkülönbséggel nincsen semmi probléma még a te korodban sem és később, ha idősebb leszel, még kevésbé lesz feltűnő, akár úgy is, ha kicsit nő ez a különbség. Azon azért érdemes lehet elgondolkodnod, hogy mi van a kicsit fiatalabb lányokban, ami vonz téged, amit úgy érzel, tőlük tudnál megkapni.

Arra pedig figyelj azért oda, hogy ne válassz túl fiatalt, mert az első benyomáson túl valószínűleg téged is zavarna, ha érezhetően gyerekes a barátnőd. Úgy már esetleg nem is kaphatnád meg tőle mindazt, amire vágysz egy kapcsolatban, egész egyszerűen azért, mert még nem elég érett hozzá (és nem csak a szexre gondolok, hanem a közös témák hiányára).

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor