Szakítáás :(

2010.09.21.
Kedves Doktornő!

Volt egy barátom 3hónapig.. És Vasárnap szakítottam vele mert nagyon sokat hazudott nekem.. Viszont nagyon szeret engem.. mai napig is hívogat.. meg írja az sms-eket de én is szeretem csak nem akarok neki megbocsátani..

Azért szakítottam vele mert nagyon sokat hazudott, és szinte mindennap veszekedtünk és így semmi értelmét nem láttam.. Meg ha neki rossz kedve volt akkor rajtam töltötte le.. stbstb.. és én nem ezt érdemeltem volnaa..

Viszont megmondom őszintén nem akarok hogy túl legyen rajtam :S nem tudom h. mit tegyek :S mi lesz hogyha meglátom majd más lánnyal? vagy hogyha majd direkt fog előttem menőzni .. (közbe meg szeret meg csak én érdeklem) csak ugye én nem ezt látom, mert nem ezt mutatja..

Nem is tudom h. szerettem e hisz nem is érdekel hogy szakítottam vele cs. azért kicsit bánt.. de eddig mindig sírtam mindenki után pedig még cs. 16vagyok.. és most érte nem.. Pedig nekem ő volt az első minden téren (kivéve a csók) .. És ő nagyon szerer engem, cs. hát ezt nem midnig mutatta ki..

Aztán valamilyen oknál fogva nem akart nálunk jönni.. és mentem mindig náluk igaz jöttértem meg vitt is haza.. de nálunk 1x sem volt 3hónap alatt.. de miért?:S

nemtudom mittehetnék hiszen ott vert át ahol tudott, de még is nagyon nagyon szeret.. és még sírt is utánaam.. nemis 1x akkor most mi a helyzet nála? vagy miwaan?:S:S:(

Kérem Szépen Segítsen Nekem:(
Előre is Köszönöm
Roxyka :(

Szakértőnk válasza a Szakítáás :( kérdésre

Kedves Roxyka!

Az alapján, amit leírtál, teljesen mindegy, hogy szeretett-e, hiszen nem azt kaptad ettől a fiútól, amit szerettél volna, és nem is ezt érdemelted volna. Biztosan szeretett, és még szeret is, de ez nem változtat azon, hogy ha megint együtt lennétek, akkor ugyanúgy hazudozna, átverne, és tiszteletlen lenne veled, rajtad töltené ki a haragját. Biztosan te is szeretted, talán még szereted is, de sokszor megtörténhet velünk, hogy bár szeretünk valaki, kötődünk hozzá, szeretjük azt, hogy szeret minket, de ettől még nem azt kapjuk tőle, amit szeretnénk mi. Ilyenkor, ha ennek ellenére együtt maradunk vele, csak magunknak teszünk ezzel rosszat, hiszen mellette nem találjuk meg a boldogságot. Minden kapcsolatban vannak problémák, de nem mindegy, hogy a jó vagy a rossz dolgok vannak többségben. Te is gondold végig, hogy vajon mennyi boldog percet töltöttetek együtt, mennyi volt a boldogtalan. A kérdésedre ez megadja a választ!

Minden jót!

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor