-.-

2010.09.12.
Jó napot!
14 éves , átlagos lány vagyok. És kicsit fura kérdésem van.
Nem vagyok a legszebb, de nem is vagyok csúnya. Azt mondják, hogy idősebbnek nézek ki, kb.16-nak, pedig nem is festem magam, esetleg egy kis szempillaspirált teszek fel.
Az utcán és a buszon az öreg bácsikák és ilyen 30 év körüli fazonok folyton megbámulnak. Viszont a korban hozzám illőek rám se néznek... (na nem mintha én olyan fiúzós fajta lennék, nem nagyon érdekelnek még... :) )
Ez most miért van? Elég idegesítő...zavar, hogy folyton bámulnak...mondjuk az önbizalmam azt növelik :D de a fiatal srácok meg tényleg rám se néznek xD
Tudom, hogy nem csinálhatok semmit, de mégis, mit tegyek? Most mért van ez???

Szakértőnk válasza a -.- kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem ne idegeskedj emiatt! Örülj neki, hogy tetszel a férfiaknak, még ha egyelőre inkább csak olyanoknak, akik nem hozzád valók. Engedd meg magadnak, hogy jól essen, növeljék az önbizalmadat és ha eljön az ideje, amikor már téged is érdekelnek majd komolyabban a fiúk, egészen biztos vagyok benne, hogy lesznek olyanok a saját korosztályodból is, akik vonzónak és szépnek találnak. Akár még az is lehet, hogy most is tetszel nekik, csak ők még nem tudják úgy kimutatni, mint a tapasztaltabbak, vagy esetleg csak te nem akarod valamiért észrevenni őket (írod is, hogy nem érdekelnek).

Üdv

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor