Fiú próbléma:S

2010.08.31.
Hali!
Most lettem 12, és egy srác akit szeretek 14.
Az a gond, hogy az a srác az unokatesóm, akihez mindig járok nyáron, a legjobb haverja:s És félek elmodani neki, hogy szeretem. Valami módszert nemtudtok?:S:S Csak akkor merném bevallani neki ha ő is szeret. De unokatesóm utalt rá, hogy bejövök neki.Amúgy a srác ott lakik, ahova gimibe megyek. ^^Nemtudom mit tegyek! Kérlek segítsetek!!!

Szakértőnk válasza a Fiú próbléma:S kérdésre

Kedves Levélíró!

Ne izgulj, nincs itt semmi gond! Tetszik neked egy fiú, akinek talán te is bejössz. Sőt, találkozni is fogtok többet a jövőben.

Többféle megoldás közül választhatsz, vérmérsékletednek és türelmednek megfelelően. Egészen nyugodtan megmondhatod neki nyíltan, hogy tetszik neked, miután összeszedted a bátorságodat és vettél egy nagy levegőt. Vagy próbálhatsz óvatosabban is lépni felé, hogy felkeltsd az érdeklődését még jobban és jelezd, hogy tetszik neked és szabad a pálya. Erre jók lehetnek a félig félreérthető megjegyzések, kihívó vicces fémondatok, érintések, pillantások, stb. Így neki is lehetősége lesz eldönteni, hogy szeretne-e lépni feléd és ha megérik benne az elhatározás, végül ő teheti meg a döntő lépést, ami sokak szerint azért mégis a fiúk dolga.

Üdv

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor