nem tudom szeret-e még :(

2010.08.10.
Kedves szakértő!
Egy kérdésem lenne mert nem tudom mi legyen :( a barátommal már 3 hónapja járunk először jó volt minden sokat beszélgettünk de valahogy az utóbbi időben kissé elidegenedtünk egymástól :(
Nagyon keveset beszélünk de mégis mikor eljön a beszélgetés nem találunk közös témát...
Sajna találkozni is csak egy héten egyszer tudunk, ami nagyon rossz is... Már barátnőmet is kérdeztem hogy ő mit tenne a szakítást javasolta. Azért fordulnék önhöz mert nem tudom, mit tegyek? szakítsak vele vagy próbáljuk meg valahogy másképp a kapcsolatot?
Válaszát köszönöm

Szakértőnk válasza a nem tudom szeret-e még :( kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt javaslom, beszélj erről a barátoddal. Egy kapcsolatban nagyon fontos az őszinteség, anélkül nehezen működik. Biztosan ő is érzi, hogy valami nincsen rendben. Mondd el neki, hogy úgy érzed, eltávolodtatok egymástól, nem érted miért történt és szomorú vagy emiatt. Kérdezd meg tőle, mit gondol, hogyan tudnátok helyrehozni a dolgokat és beszéljetek arról, hogy egyáltalán szeretnétek-e helyrehozni. Nyilván az sem segített, hogy csak hetente egyszer tudtok találkozni, de ettől még nem feltétlenül megy tökre egy kapcsolat. Gondoljátok végig, hogy mi történhetett, ő kezdett távolodni tőled, vagy te kezdtél távolodni őtőle.

Üdv

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor