mit tegyek?

2010.08.06.
Azt szeretném kérdezni hogy az apukám másfél éves koromba láttam utoljára és mindig kéreztem magamtól hogy miért nem látogatott meg meg hogy miért nem kellek neki és amikor valamilyen ünnep van mindig rosszul esik hogy nem ünnepli velem és vannak féltestvéreim is akiket meg szeretnék ismerni de 12 éves vagyok várjak még vele vagy valahogy kezdjem el meg keresni és ha igen akkor hogy kezdjem el .válaszát előre is köszönöm

Szakértőnk válasza a mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Természetes, hogy kíváncsi vagy az édesapádra, szeretnél róla minél többet megtudni. Neked kell érezned, hogy mikor vagy elég idős ahhoz, hogy megkeresd valamilyen módon. Első lépésként valószínűleg édesanyádnál lenne érdemes kezdeni.

Javaslom, szedd össze a bátorságodat és próbálj szembenézni a problémával, kérd meg, hogy amikor neki is alkalmas (adj neki kis időt felkészülni lélekben) meséljen neked édesapádról. Később megkérheted, hogy segítsen megkeresni is. Érdekes dolgok derülhetnek ki, ha őszintén beszélgettek ezekről a dolgokról. Ha úgy érzed, édesanyád valami miatt elzárkózik, megkeresheted más családtagjaidat is a kéréseddel, biztos találsz valakit, aki megérti a problémádat és esetleg segít édesanyádat is meggyőzni.

Sok sikert kívánok!

Üdv

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor