Nem változik semmi

2010.08.04.
Abarátomal már 5 honapja vagyunk együtt de semmi se változot a sexuális életünkben jo érzés csinálni vele nem arol van szó csak probálom meg értetni vele h nincs orgazmusom ezért probája meg a csiklomat izgatni elkezdi csinálni aztán abba hagya zavaro h nem probálkozik én is mutatam vagy is probáltam neki meg mutatni h esik jol de nem figyelt és inkább erősen rá nyomta az ujjait a csiklomra elégé kelemetlen érzés volt.. És h nem sok pasival voltam 3volt vele együtt és még mindig szük vagyok és sokszor nem veszi figyelembe h fáj a sex vele ugyan ezt csinálja ha análisan csináljuk háromszor szoltam neki h fáj h hagyuk aba mert nem esik jol de ő folytata és sirás lett a végre akor azt mondta h ok akor it hagyuk abba... H tudnám rá veni az ilyen dolgokra h hosszabb előjáték legyen hiába beszélek vele nem figyel rám .. talán csak sexre kelek neki nem tudom :(?

Szakértőnk válasza a Nem változik semmi kérdésre

Kedves Levélíró!

Mit szeretnél hallani tőlem? Kezdetnek vedd sorra, hogy mik azok a dolgok, melyek a legfontosabbak számodra egy kapcsolatban. Mik azok az érzések, amiket megkapsz a barátodtól és te mit tudsz adni neki? Mi köt össze titeket? Ha ezekre az kérdésekre megtalálod a választ, talán egy kicsit közelebb kerülsz az érzéseid tisztázásához a barátoddal kapcsolatban.

Vedd sorra, hogy mik azok a félelmeid, gondolataid, ha vannak ilyenek, melyek visszatartanak attól, hogy komolyan beszélj vele erről olyankor, amikor teljes mértékben a mondandódra tud figyelni. Gondold végig, hogy ezek közül melyek reálisak, és melyek azok, melyek kizárólag rólad, a te gondolkodásmódodról, esetleg tévhiteidről szólnak. Szedd össze a bátorságodat, álljál ki határozottan önmagad mellett és mondd el neki, hogy mit szeretnél, hogyan szeretnéd és kérd a segítségét ahhoz, hogy közösen számodra is jóval kellemesebb élménnyé tegyétek a szexuális együttléteiteket. Nyugodtan felhozhatod a témát (nem csak szex közben), hogy beszélgessetek magatokról, hiszen egy kapcsolatban fontos az őszinteség és az, hogy meg tudjatok bízni egymásban. Amennyiben esetleg úgy érzed, hogy miután egyértelműen elmondtad (és talán meg is mutattad), hogy mit szeretnél tőle, akkor sem változik semmi, érdemes elgondolkodnod rajta, hogy vajon mit érezhet irántad a barátod és neked ez a kapcsolat így megfelel-e.

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel: Pyreschitz Anna

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor