Mindenki hülyének néz.

2010.03.29.
Mikor a haverokkal a szexről beszélünk, a fantáziám nagyon jár, a hozzászólásim is fantázia dúsak. De mikor rákérdeznek hogy ha ennyire gondolkodok miért nem teszem meg a barátnőmmel? Hisz már a legtöbb korombeli fiú (14-16 évesen) már ha teheti valakivel, akkor rögtön 1-2 hónap után rá tér a természetes szerelem céljára. Azaz a szexre. ÉS sokszor kérdik mikor dugod már meg hisz már lassan 5 hónapja együtt vagytok. És nem, valahogy nem bírom sőt nem is akarom, még ha a szerelmem kérné akkor is aludnák rá egyet de sztem akkor is a válasz az lenne: Várjunk még vele 1 picit. Ha a vele való szexre gondolok valamiért nem az öröm érzet, sem az együttlét ugrik be, hanem a közös gyermek. Máskor mikor nagyon hiányzik,(mint most) :) Úgy hozzá bújnék, csókolnám mindenét, a szemét, a száját, a hasát a lábát, hozzá bújnék míg meztelen, de szexet nem akarok. Nem mert tragédia ért, vagy félnék a szextől mert valami nem jó, nem valahogy inkább csak, csak az együtlét, a szerelem,a romantika és más semmi.

Ezek olyan gondolatok vágyak mint 1 lányé. Többek szerint is. Miért vagyok ilyen?Miért vagyok más? Vagy egyántalán más vagyok?

Üdv Viktor

Szakértőnk válasza a Mindenki hülyének néz. kérdésre

Kedves Viktor!

Nem gondolom, hogy bármi probléma lenne a gondolkodásoddal, sőt nagyon érett, megfontolt a hozzáállásod. Azt nem írtad, hogy a barátnőd mennyire akarja a szexet. Ő már szeretné, hogy megtörténjen, vagy ő is biztonsági játékos? Ha már csak rajtad múlik a dolog, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy mitől is tartasz. A babát el lehet kerülni, a mai fejlett és biztonságos védekezésre tervezett módszerekkel. Sokszor félhetünk attól is ilyen esetben, hogy kudarcot vallunk, főleg, ha ő az első. De lehet számtalan más oka is. Tehát nem gondolom, hogy más lennél, legfeljebb többre becsülöd a romantikát, mint egy átlag fiú. De ennek csak örülj, a lányok szeretik ezt! Lehetséges, hogy azért is olyan élénk a fantáziád, mert a valóságban nem történt még meg, így addig a fantáziádban éled ezt meg. A gazdag fantázia jótékony hatással lesz a későbbi szexuális életedre is, sosem válik majd megszokottá az együttlét!

Sok sikert kívánok!

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor