nem tudom mit tegyek:S

2009.10.08.
Üdv, nem is tudom hol kezdjem... Szóval az a problémám hogy nem tudok beszélgetni vagyis mindenkivel elbeszélgetek egy bizonyos szinten,( általában a lányokkal, a barátnőimmel) csak azzal nem aki épp tetszik.
Egyszerűen képtelen vagyok a srácokkal beszélni, nem tudom mit tehetnék. Már próbálkoztam, de nem nagyon sikerült mert valahogy mindig az volt az érzésem hogy hülyének tartanak miközben beszélek.
Más lányok simán összehaverkodnak a fiúkkal csak én vagyok olyan béna hogy nem jut eszembe semmi és nem tudok semmit sem mondani. A srác aki tetszik már rég, az ismerősöm de nem mondhatnám hogy haverok vagyunk( egyszerűen nem szoktunk még beszélgetni sem)és ezen szeretnék változtatni, hogy már végre barátok legyünk mert amúgy nagyon bírom őt.
Hihetetlen de csak azzal tudok beszélgetni két szónál többet akit óvodás korom óta ismerek.
Előre is köszi!!!

Szakértőnk válasza a nem tudom mit tegyek:S kérdésre

Szia!

Az önbizalmadon mindenképpen dolgoznod kellene: ha te nem hiszed el magadról, hogy jó fej vagy, a többiek miért hinnék el rólad? E számodra rendkívül hangsúlyos témában jónéhány írást találsz a honlapunkon is.

Ami nagyon fontos: ne akarj senkire se hasonlítani, ne vedd magadra más stílusát, csak akkor lehetsz hitelesen önmagad, ha azt adod, ami benned él. Miért gondolod, hogy csak azok a lányok lehetnek vonzóak, akik lyukat beszélnek a fiúk hasába, vagy akik mindig jópofiznak? Az ilyen lányokat sokszor nem éppen kellemes jelzőkkel szokták illetni... A hosszas, üres fecsegésnél mindig többet ér egy-két jól irányzott, tartalmas mondat, próbáld ki te is - kitűnően működik!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor