Szenvedek!!

ora 2009-09-01 17:35:34
Tisztelt Doktorbő!
Én már írtam egyszer azzal a problémával hogy szerelmes vagyok az egyik barátomba.Hát én ezt meg is mondtam neki vagyis megírtam neki mert személyesen nem mertem...és rosszul értelmeztem a jeleit.Nem jött össze a dolog vele!Ez nekem naggyon fáj!!Nem tudom őt úgy elfelejteni,miközben minden hétvégén találkozunk.Azt mondta hogy őt nem zavarja ha engem nem zavar ez a dolog...de engem naggyon zavar,nem tudok ezek után így a szemébe nézni!Meg a közelében lenni se anélkül hogy nem szégyelném magam..Kiderült viszont hogy én tavaly tetszettem neki,csak akkor volt barátom.De ha nem lett volna lehet összejöttünk volna és még azóta is együtt lennénk!Nagyon szeretem de ő ezt nem tudja ,nem vette ezt halálosan komolyan mint én mert szerintem ő azt hiszi hogy csak tetszik nekem!De enél többröl van szó!Komolyan csak az az egy lehetőség van hogy elfelejtsem?De ezt csak ugy tudom megtenni ha 100évif nem találkozok vele!Még csak pár napja írtam mag neki azóta nem is tudtunk taláélkozni se majd csak szombaton,demár naggyon hiányzik!De így inkább nem akarom látni mert a szívem szakad meg és elkezdenék megint sírni mint ahogy esténként szoltam!Elnézést hogy ilyen hosszúra sikeredett a levelem.Előre is nagyon szépen köszönöm hogy segít rajtam!

Szakértőnk válasza a Szenvedek!! kérdésre

Kedves Levélíró!

De hiszen  nem lehet minden veszve! Ha tavaly tetszett neked valaki, biztos, hogy az idén is tetszeni fog: akkorát nem tud fordulni a világ, meg maga az ember sem, hogy ez ne így legyen. Így van ezzel más is... A jeleket tudatosan lehet félreértelmezni, de a szív nyelve félreértelmezhetetlen.

Ahelyett, hogy esténként sírdogálnál, kapd össze magad: legyél igazi NŐ! Azzal semmi baj, hogy megírtad tetszik neked. Vesd be magad: na nem a kilónyi sminkvakolatra gondolok, meg nem is a nyomulásra. Önmagadhoz hű maradva igyekezz kedves, nyitott lenni. Beszélgessetek úgy, mint a "vallomás" előtt. Ha újra közel kerültök egymáshoz, bármi megtörténhet. A barátságokból gyakran hirtelen, szép szerelmek születnek: egyszer csak fellobban a láng... Ha ezentúl másképp viselkednél, mint azelőtt, eltávolodnátok egymástól, azt pedig nyilván te sem szeretnéd. Tehát: küzdelemre fel; az egyik legnagyobb ellenségünk a tehetetlenség-érzésünk. Hajrá!

Üdvözöl: Kertész Tímea

 KamaszPanasz
Hirdetések