Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Mit rontottam el?
  

Mit rontottam el?

ora 2009-08-12 16:55:16

Még öt évvel ezelőtt megismertem egy fiút akivel jó barátságba kerültem. Fojton együtt voltunk. Ahogy múlt az idő én egyre jobban beleszerettem. Amikor el akartam mondani neki hogy szeretem, akkor derűlt ki hogy elköltözünk onnan. Nagyon fájt, de igy nem mondtam el neki hogy szeretem. Mikor elmentünk, utána három évig nem találkoztunk, nem láttuk egymást. Aztán három év után, tavaly újra találkoztuk az egyik középiskolában. Két hónapon keresztűl nem léptem semmit, vártam hogy hátha felidézzük a múltat és minden jó lesz. Azt mondta nekem hogy ő is igy érez, hogy régen is szeretett, és hogy mindig is szeretni fog. Én elhittem neki amit mondott. Aztán két hónap után levélben leirta nekem hogy már megbánta amit mondott, arról hogy szeret és hogy hagyjam őt békén örökre. felejtsem el, tegyek úgy mintha nem is ismerném. Én akkor nagyon összetörtem. Azóta nemtudok mosolyogni. Nemtudom mi történt velem. Sokszor rossz gondolatok támadnak a fejemben. Próbálom őt elfelejteni de nem megy. Nagyon fáj.
Nemtudom mit rontottam el.

Szakértőnk válasza a Mit rontottam el? kérdésre

Kedves Kérdező!

Nagy hiba olyan fiú miatt bánkódni, akinek egy percig sem okoz fejfájást a te lelkivilágod! Az ifjúkori holtomiglan-holtodiglan ígéreteket nem lenne szabad készpénznek venni. Noha a szerelmes ember időnként valóban azt érzi, hogy el sem tudja képzelni a másik nélkül az életét, az efféle eskütételek csak addig tartanak, amíg valamiféle változás be nem áll a szerelmesek megingathatatlannak tűnő lelkivilágában. Egyetlen fiú, egyetlen lány sem érdemli meg, hogy
rossz perceket szerezzen egy fiatal önmaga számára. Adj hálát az Istennek, hogy hamar véget vetett a románcotoknak, még mielőtt tényleg komoly lelki sebet szerzett volna neked ez a meggondolatlan fiatalember.

Üdvözöl: Kertész TímeaKamaszPanasz

- hirdetés -