Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Lehetne belőle több is?
  

Lehetne belőle több is?

ora 2009-04-24 17:25:05
Kedves Szakértő! 15 éves lány vagyok.Van egy fiú akivel le szeretnék feküdni.Nem járunk de nagyon jóban vagyunk.Közösen beszéltünk erről.Ő hozta szóba a témát de már én is sokat gondoltam rá.Szerintem már felkészült vagyok testileg/lelkileg is.Tudom hogy ha lefekszünk egymással nem fogom megbánni.Nem is ezzel lenne problémám.Hanem azzal hogy ő az osztálytársam. :) .. nagyon jól elvagyunk.Barátként kezel,de én szeretném ha akár több is lenne belőle, de ő nem nagyon kezdeményez én meg nem merek, mert félek hogy visszautasítana.Mit tegyek?Szerintetek ő érez valamit irántam?

Szakértőnk válasza a Lehetne belőle több is? kérdésre

Kedves Kérdező!

Csak azért, hogy kíváncsiságból túlessetek a dolgon, felelőtlenség lenne szexuális kapcsolatba lépnetek. A szexuális kapcsolat valójában csak akkor tud jól funkcionálni, igazi örömforrás lenni mindkét fél számára, ha szerelem a záloga, azaz kellően szoros test-lelki kötelék van a két érintett között. Őszinteség, meghittség nélkül mit ér az egész?  Azt javaslom Neked, hogy ne siesd el a dolgot! Csak annak a fiúnak érdemes odaadnod magad, aki nem csupán a testedre, hanem a lelkedre is vágyik.

Az, hogy ez a fiú történetesen az osztálytársad, még hangsúlyosabbá teszi a megfontoltságot. A köztetek lévő vibrálásból bármi is lehet; a fiú eddigi megnyilvánulásaiból, mondataiból tényleg csak Te sejtheted, hogy mit érezhet a másik. Hogy eddig nem kezdeményezett? Előfordulhat, hogy nem is akar. Nem lehetséges, hogy egyszerűen csak a tested után epekedik? Tiszázzátok egymással az érzéseiteket. Ha valóban jó barátok vagytok, egy nyílt beszélgetés nem jelenthet a barátságotokra nézve kockázatot.

 

Hirdetések