Mit tegyek?

2009.04.14.
Van barátom 7 hónapja, vele feküdtem le először. Szeretem, minden jól megy, csak egy probléma van... Van egy srác, akivel már 2x jártam. Csak csókolóztunk.. De SZERETTEM! Ő megcsalt engem, lefeküdt egy lánnyal, és összevesztünk.. Most viszont, van egy söröző szerűség, ahol összerezdülünk a haverokkal hetente. Ennek köszönhetem, hogy most kibékültem a sráccal... Visszaszerettem belé, de szeretem a mostani barátomat is. Ma is hazakísért a srác, bepróbálkozott.Én nagyon szívesen engedném, mert szeretem, de félek hogy megint átverne, de megváltozott, tényleg... Nem tudok szakítani a mostani barátommal, mert szeretem, ő pedig IMÁD, nagyon szerelmes. Nem tudom hogy mit csináljak. De kéne egy NAGYON jó tanács...
Köszönöm előre.

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Kérdező!

Megváltozott a régi szerelmed? Honnan tudod? Valaki mondta? Vagy egyszerűen csak szeretnéd azt hinni, hogy megváltozott?

Érzelmileg kötődsz mindkét fiúhoz, ami teljesen normális dolog. Most csupán azt kell eldöntened, kitől kapod meg azt a szeretetet, szerelmet, figyelmességet, őszinteséget, amire igazán vágysz. Melyikük életében vagy nagybetűs szereplő? S melyikük dobogtatja meg igazán a TE szíved? Ilyen „egyszerű” lenne a választás.

S a legfontosabb kérdés talán az, hogy érdemes-e kockáztatod jelenlegi barátod biztos szerelmét egy szenvedélyes, de esetleg tiszavirág életű kalandért?    
Sok szerencsét!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor