Szeretem vagy nem?Mert már fáj minden

2022.03.02.
Együtt vagyunk de nem tudom szereteme elhagyni meg félek hiszen ő a tökéletes.
Magamról anyit tudni hogy nagyon szorongo ember vagyok sok mindent beképzelt itt is meg csináltam tesztet és súlyosan szorongo embernek írt le !
Elsőre megláttam tudtam hogy kell nekem akkor is kapcsolatban voltam de az nem volt jó egyben bele szerettem de történt egy olyan dolog amitől aszt hittem kihasznál fél évig féltem vitáznak vele ő sírt de erősödött bennem a bizalom pár napja nem mondtam neki meglepem hogy lássam átver e féltem attól hogy igen de nem is .. most mintha minden kocka fordult volna hiszek neki nem aggódok nem ráz meg hogy ha arra kell gondolnom hogy kihasznál de jött evvel egy olyan érzés nem tudom megijedtem tőle hogy nem szeretem ha már nem zavar az ilyen dolog magamban elmondom megcsal nem történik semmi és evvel aszt érzem szeretem , minden percben változik hol ki akarok tartani mellett hol nem de amikor nem re jutok félek elengedni!
Nagyon szépen meg köszönöm segítségét!

Szakértőnk válasza a Szeretem vagy nem?Mert már fáj minden kérdésre

Kedves Levélíró! Az, hogy az elvesztéstől való félelem nem olyan erős, hogy zavarna,az nem azt jelenti, hogy nem szereted igazán, hiszen általában nem ez a gondolat ural egy kapcsolatot. Sokat segíthet, ha megpróbálsz a jelenre koncentrálni, a "mostban élni" és minél több pozitív élményt nyújtani önmagad számára. A leveled azonban nehezen érthető, töredezett hatást keltett, aminek az okát érdemes volna feltárni. Talán jó volna, hogy felkeresnéd az iskolátok pszichológusát egy kis lelki támaszért.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor