Melyik nemhez vonzódom?

2020.04.23.
Jónapot! Mostanába töltöttem be a 15. Életévemet és hamarosan lesz 1 éve hogy foglalkoztat a kérdés hogy biszex vagyok e?
Ugy kezdodott az egesz hogy nagyon tetszett egy lány kb 6 honapig probalkoztam nala de nem jott ossze es kozbe kezdett el foglalkoztatni az hogy meleg vagyok e? Eleinte szornyulkodtem az egesz dolgon,undoritonak talaltam de ahogy eltelt az az 1 ev annyit szorongtam rajta hogymostmar akar fel is izgatnak a ferfiak,es a karanten alatt megsokszorozodott ez az egesz es most a nokre nem tudok nagyon beindulni,ez kb 3 napja tart,azelott mindig lanyokra maszturbaltam de mostmar van hogy ferfiakra is,nem voltam meg lannyal se fiuval,sot meg baratnom se volt ezert nem tudom hogy melyikkel lehet jobb,illetve a férfiak csak szexualis teren erdekelnek erzelmileg azthiszem nem,nagyon tulgondolo,szorongo tipus vagyok es attól felek hogy vegleg ilyen maradok pedig nem szeretnek inkabb a halal,szeretnek hetero lenni,kerem segitsenek mert annyira szorongok hogy nem tudok aludni illetve öngyilkos gondolataim is voltak már,kilátástalannak érzem magam, nem akarok ugy elni hogy a fiukhoz vonzodom,de annyi csalodasom volt mar a lanyokba hogy lehet hogy ezert is van ez az egesz,Remélem ez idővel el fog mulni,Nagyon megköszönném ha válaszolnának,további szép napot!

Szakértőnk válasza a Melyik nemhez vonzódom? kérdésre

Kedves Levélíró! A leírtak nem utalnak egyértelműen arra, hogy biszexuális volnál, lehet ez természetes kíváncsiság, illetve a tapasztalat hiánya és a bezártság összességének a következménye is. Hagyj magadnak időt, amikor majd megint lehet élőben találkozni, építsd a kapcsolataidat, ismerkedj. Ha később is bizonytalan érzéseid lennének, akkor pedig érdemes lehet felkeresni egy pszichológust személyesen, hogy segítsen azokat értelmezni.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor