Hogyan másszak ki ebből?

2018.04.22.
Üdvözlöm!
Most már beismerem magamnak, depressziós vagyok. Lassan alakult ki nálam, mindig is úgy éreztem hogy vagyok elég erős ahhoz hogy felvegyem a "lesz*rom" stílust, önmagam érdekében, mert egyébként nagyon érzékeny vagyok és mindent magamra vennék. De már egy ideje annyi "pofont" kaptam, hogy már nem vagyok képes boldognak lenni....
Nincsenek barátaim, a szüleim nem állnak mellettem, mindenki megbánt és ezért én is megbántok mindenkit, senki se vesz komolyan..egyszerűen egy vesztes vagyok...Utálom magam és őszintén elgondolkoztam az öngyilkosságon...Nincs pénzem pszichológushoz menni de ha lenne se tudnám rászánni magam, úgy érzem senki se ért meg, mindenki elítél...Hogyan másszak ki ebből?

Szakértőnk válasza a Hogyan másszak ki ebből? kérdésre

Kedves Levélíró! Mindenképpen azt javasolnám, hogy keress fel egy pszichológust személyesen. A helyi kórházban vagy pedagógiai szakszolgálatnál vagy családsegítő szolgálatnál ingyenes az ellátás. Előfordul ugyanis, hogy egyedül nehéz megküzdeni az érzelmeinkkel. A pszichológusnak nyugodtan meg lehet nyílni, mert kötelezi a titoktartás és nem ítélkezik, a célja, hogy jobb életminőségre képessé tegye azt, aki felkeresi.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor