Mi vagyok én?

2018.03.13.
Tisztelt Doktornő!
12 éves fiú vagyok,és egy ideje azt érzem,hogy meleg vagyok.Egyszer elgondolkodtam ezen,és azóta csak ez jár a fejemben.Van egy fiú,aki tetszik nekem,csak annyi,hogy jól néz ki (szép arc,test)Az öltözöben is néztem,és tetszett nekem.Vannak lányok is akik tetszenek nekem,egybe szerelmes is vagyok(szerintem)A férfi nemi szerv mindig érdekelt engem,de eddig csak lányok tetszettek nekem.Néha homoerotikusat álmodok és nagyon megijedek,mert álmomban jó érzés,de visszagondolva már nem.A női test is érdekel.Szeretem a bikinis noket nézegetni újságokban például,de az izmos férfiakat is megnézem.Nem tudom, mennyire vegyem ezt komolyan,de én semmiképpen nem akarok meleg lenni.Szeretnék majd családot feleséget,gyerekeket(stb.)
Egyszer a nők vonzanak jobban,, egyszer a férfiak.Nem tudom hova tenni ezt az egészet.Mivel tudnék segíteni magamon?Én el sem tudom képzelni,hogy egy férfival éljek együtt.Kérem segítsen.

Szakértőnk válasza a Mi vagyok én? kérdésre

Kedves Levélíró! Természetesen nem jelenthető ki, hogy homoszexualitásról nem lehet szó, de 12 éves korban az egész szexualitás iránti érdeklődés normálisnak tekinthető és természetes, hogy a saját nemű test is érdekel valakit. A homoerotikus álmok sem feltétlenül jelzik az egyén szexuális beállítódását. Egyelőre az aggódás helytett javaslom, hogy éld a hétköznapjaidat a megszokott módon és a serdülő éveid alatt szépen ki fog kristályosodni a viszonyulásod a szexualitáshoz.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor