Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Mit tegyek ilyenkor?
  

Mit tegyek ilyenkor?

ora 2018-01-28 15:28:33
Kedves Dr.nő!
16-éves fiú vagyok!
Az lenne a kérdésem,Hogy elég durván rá vagyok kattanva az anya fia pornóra,de nem vagyok rá izgulva az anyámra csak izgat milyen,normális-e ez? Másik kérdésem az lenne,hogy Suliba elég sokszor van merevedésem és kivánom hogy kiverjem a faszom Csak eléggé parázok hogy lebukok mit tegyek?nyugodtan kiverhetem?Meg ha sexelek 1 lánnyal muszály az óvszer ha nem is élvezek bele? ha sexelek 1 lánnyal akkor igaz hogy tovább birom mint amikor maszturbálok?
Előre is köszönöm a válaszát!

Szakértőnk válasza a Mit tegyek ilyenkor? kérdésre

Kedves Levélíró! A szexuális életet vérrokonnal vérfertőzésnek hívják, fantázia szinten sem ideális, hogy ezzel fokozd a vágyadat. A pornó filmek pedig egyébként sem közvetítenek reális képet a szexualitásról. Javaslom, hogy próbálj meg a fantáziádra hagyatkozni önkielégítés közben. Ennek pedig megvan a maga helye (nem az iskola), ez egy intim tevékenység. Egyébként sem lenne gond, ha megtanulnád késleltetni a vágyaidat, hiszen egy kapcsolatban sem mindig kerül(het) sor azonnal aktusra, amikor feléled a vágy. Szexuális együttlét során már az előváladékkal is távozik ondó (tehát az izgalmi fázisban), ami eredményezhet gyermeknemzést, de emellett az óvszerhasználat a nemi úton terjedő és nemi betegségektől is óv, tehát minden esetben javasolt a használata (legalábbis addig, míg egy stabil, monogám párkapcsolatban változik a helyzet). Az erekció hossza és az orgazmus elérésének ideje változó egyénenként és helyzetenként: előfordulhat, hogy együttlét során lesz hosszabb, de az is, hogy pont akkor rövidül le.

Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus
Hirdetések