fontoslenne

2017.12.28.
Kedves Dr.nő!
16-éves fiú vagyok! Nagyon tetszik 1 lány év folyam társam, 16-éves elvileg már nem szűz aszt mondják. Rá szeretnék irni hogy küldjön nekem magáról pucér képet,elvileg már másnak küldött nem 1x. És látom rajta hogy bejövök neki azért is irnék rá. Rá irjak e hogy küldjön nekem pucér képet magárol?
Másik kérdésem az lenne hogy: Rendszeresen nézek pornót és legtöbször arrakeresek rá hogy: anya fia pornó. De nem igzulof fel anyukámra meg semmi csak izgat az ilyen pornó engem kiváncsi vagyok milyen lenne anyukámmal de élőbe meg nem akarnék vele sexelni. Er normális-e?
Előre is köszönöm a válaszát!

Szakértőnk válasza a fontoslenne kérdésre

Kedves Levélíró! Nem hiszem, hogy 16 évesen bárkinek meztelen képet kellene magáról küldenie bárkinek. Ha szeretnél közelebb kerülni a választott lányhoz (és nem csupán szexuális értelemben), akkor javaslom, hogy személyesen találkozzatok, ismerjétek meg egymást. A szexualitásról pornóvideok által nyert információk nem tükrözik a valóságot, a vérfertőző kapcsolat pedig mind a törvény, mind a kultúránk által nem elfogadott. Javaslom, hogy próbálj inkább a realitás talaján mozogni ebben a témában: koncentrálj a valós kortárskapcsolataidra és párkapcsolatban fedezd fel - ha eljön az ideje- a szexualitást.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor