Nemtudom mit tegyek, kérem segítsenek !

2017.06.22.
Kedves szakértő,
előre is elnézést kérek a hosszú szövegért , de nagyon nagyon sokat jelentene nekem , ha tudnának segíteni a problémámon.
Egy srácról lenne szó aki a barátnőm egyik régebbi ismerőse, de már egy éve nem beszélnek . Mindegy ez lényegtelen... a lényeg az , hogy tavaly 1x találkoztunk már a barátnőm által , de akkor nem szóltunk egymáshoz semmit, külsőleg viszont nekem már akkor szimpatikus volt, de nem foglalkoztam vele különösebben csak szimplán egy helyes fiú gondoltam és ennyi .
Idén év eleje körül viszont bejelölt Instagramon amit nem igazán értettem , de nem is foglalkoztam vele különösebben.
Viszont most a nyár elején megláttam őt az egyik szórakozóhelyen, ahol észrevettem , hogy néha figyelt és én épp ismerkedtem új emberekkel (több mint valószínű , hogy az a srác ismerte őket) mivel csak úgy odacsapódott közénk és már nyújtotta is a kezét be mutatkoztunk egymásnak beszéltünk is pár szót (az kiderült hogy a tavalyi találkozásunkra nem emlékszik :D) a haverjával együtt is hát jól elvoltunk aztán odahívtam az ő bandáját az enyémhez, és elvoltunk egy darabig aztán történt valami ami végett ott kellett hagynom őket mert az egyik barátnőm nem érezte jól magát (lelki probléma) és mire visszamentem a szórakozóhely már zárt be de a többiek még ott voltak . Akkor kezdődött az egész ... (őszintén megvallva akkor este ittam én is meg a srác is) és megint odakerültem hozzá és a haverjához a srác mondta hogy adjak az arcára puszit én meg hát miért ne szimpatikus is volt helyes is :D adtam is akkor kért a másik felére is és ahogy adtam neki ő direkt felém fordította a fejét szóval a szájára adtam . Onnantól kezdve egyfolytában puszit kért és őszintén én is vágytam rá :D olyan finom volt az ajka ... aztán az egész banda megfogta magát , hogy megyünk egy másik szórakozó helyre de a barátnőm már akart haza menni (nélkülem nem tudott) viszont én annyira vágytam a fiú társaságára és arra hogy jobban megismerjem, hogy csak annyit mondtam a barátnőmnek, hogy odaérünk a helyre ott leszünk 5 percet és megyünk is haza . így hát el is indultunk és úgy alakult , hogy 2 en mentünk a sráccal egész úton átkarolt ő is meg én is őt és beszélgettünk , a hátunk mögött meg jött a barátnőm akire azért figyeltem út közben . Volt egy pont, hogy azt mondta a fiú hogy pihenjünk meg . Ekkor odafordult hozzám és belekezdett a csókolózásba meg is szakítottam mindjárt az egészet mondtam, hogy nemszabad (közben pedig mindennél jobban akartam az egészet de a barátnőm problémája zavarta a lelkiismeretem , meg a jelenléte is ) szóval nem tudtam volna élvezni a dolgot, de végül már úgy voltam vele, hogy nem számít szóval 1-2 percet élveztük is az együtt létet, de aztán folytattuk az utat . Amikor odaértünk a szórakozóhelyre behívtam a barátnőmet, de nem akart bejönni én meg bementem a többiekhez a fiú elment WC-re de amikor már a többiekkel voltam nem jött oda hozzám és onnantól kezdve már csak rosszabb lett az egész este . haza is mentünk .
Másnap ugyanarra a helyre elmentünk egy másik barátnőmmel remélve, hogy megint össze futok vele... egy darabig semmi a haverja ott volt de mint pultos . Már épp gondolkoztam hogy haza megyek, de abban a pillanatban meg jelent a srác be jelöltem őt Facebookon , pedig várni akartam hogy ő tegye meg , de mindegy aztán amikor eltűnt ráírtam, hogy hol van ... semmi válasz . Később megint megjelent a pultnál állt, és direkt odamentem, hogy észre vegyen, de semmi még csak nem is köszöntünk egymásnak (lehet az én hibám is volt !? ) nem mertem hozzászólni, most nem mertem kezdeményezni nemtudom miért pedig szerettem volna vele beszélni de aztán eltűnt megint másik barátaival és aztán azóta nem tudok róla semmit.
Az lenne a kérdésem, hogy ha legközelebb meglátom mit kéne tennem ? Menjek oda hozzá én , köszönjek neki és kérdezzek rá, hogy mi a helyzet és hogy múltkor mi volt ez az egész ? vagy inkább hadjam az egészet ?vagy csak szemezzek vele és várjam amíg ő kezdeményez ? Vagy nem éri meg és ne foglalkozzak vele többé ?
Azóta a hétvége óta másra sem tudok gondolni, csak a történtekre és ő rá . Ilyent még sosem éreztem azelőtt és nemértem, hogy miért piszkál ennyire az egész amikor még csak nem is ismerem őt rendesen . Az igaz, hogy most ezek után még jobban bejön nekem és nagyon szeretnék még vele beszélgetni találkozni esetleg bekerülni a barátai közé (ami nem olyan könnyű úgy hogy az én baráti köröm teljesen más mint az övé)
A választ előre is köszönöm , remélem minél hamarabb vissza tudnak írni :)

Szakértőnk válasza a Nemtudom mit tegyek, kérem segítsenek ! kérdésre

Kedves Levélíró! Mivel a fiú nem emlékezett rád korábbról, elég valószínű, hogy számára azon az estén egy új ismeretséget jelentettél, szórakoztatok. Mivel nincs veszítenivalód, akár nyíltan meg is kérdezheted tőle, hogy mi a helyzet köztetek, de ha találkoztok és nem kezdeményez, akkor valószínűleg az ő számára ennyi volt a cél. Nem valószínű, hogy bármi a "te hibád volna", csupán -sajnos- ez a típusú kapcsolatfelvétel manapság "divat" a korosztályodban.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor