Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / lelki probléma
  

lelki probléma

ora 2017-02-13 12:58:10
Üdv! Az lenne az én problémám,hogy lassan 20 éves vagyok és még soha nem volt barátom sőt még nem is csókolóztam soha...bulikba jártam el párszor a barátnőimmel viszont ott mindig őket szólították le a fiúk engem mindig semmibe vettek és ezért alig vártam,hogy végre eljöhessek onnan. Mostanában időm sincs elmenni sehova mert orvosi egyetemet végzek és rengeteget kell tanulnom, kórházba járjak ügyeletezni. Ráadásul még szép sem vagyok nagyon ronda az arcom alacsony és eléggé molett alkatom is van. És ha mindez nem volna elég egy ritka betegségben is szenvedek neurofibromatózis a neve és a testemen mindenhol bőrcsomók jönnek ki,ruhával próbálom takarni de akármit nem vehetek fel mert főleg a hátamon van rengeteg és strandokra sem járok természetesen. Emiatt semmi önbizalmam nincs és szerintem egy fiúnak se kellene egy ilyen bibircsókos undormány mint én..1 évvel ezelőtt a neten megismertem egy fiút akivel szinte mindennap beszéltünk érdeklődött utánam viszont találkozni sosem akart vagy mindig a megbeszélt időpont előtt 1 nappal lemondta..nem voltak komolyak a szándékai biztosan vagy csak játszott velem nem tudom ..A barátnőim bátorítanak,hogy majd jön valaki de ők mind egészségesek és már túl vannak 2-3 kapcsolaton szépek és nincsenek ilyen problémái ,ilyen betegségei mint nekem.
Én már nagyon elkeseredtem nem is hiszem,hogy lenne valaki akit nekem szánt volna a sors..ÉN már beletörődtem,hogy örök életemre egyedül maradok és sosem lesz senki aki büszke arra hogy én a barátnője vagyok..
Kérem segítsen valami tanáccsal mihez kezdjek magammal
Válaszát előre is köszönöm.

Szakértőnk válasza a lelki probléma kérdésre

Kedves Kérdező! Tudom, nehéz helyzet, de semmiképpen nem szabad elszigetelődni. Vagy meglévő baráti körrel, vagy akár újet keresve megpróbálni kel közösségi programokat választani. Csapat sportok, tánc, filmklubbok, sokféle társaság van, de ismerkedni tényleg nehéz. Ami biztosan segítene még pszichológushoz elmenni, beszélni a problémákról, félelmekről személyesen.

Dr. Ujj Zsófia - belgyógyász, hematológus Dr. Ujj Zsófia - belgyógyász, hematológus
Hirdetések