Nemtudom eldönteni,hogy jó döntés e vagy se !?

2016.12.17.
Egy 18 éves lány vagyok és még mindig szűz ... Van egy srác akit nagyon vonzónak találok, a nyáron ismertem meg, és őszintén szólva nem ismerem őt rendesen mert még nem igazán volt alkalmam normálisan beszélgetni vele (mivel általában bulikon vagy szórakozóhelyeken találkoztunk)...szóval még komolyabban nem beszélgettem vele csak úgy általánosan tudok róla pár dolgot . Nyáron elhívott engem és a barátnőmet sátorozni és mivel nekem nagyon bejön ezért mindjárt igent mondtam hogy hátha sikerül jobban megismernem őt... Aznap ott lefeküdt a barátnőmmel ... Akkor még elviseltem a dolgot mivel nem vagyok belé szerelmes szóval úgy voltam vele , hogy nembaj attól még továbbra is reménykedek hogy engem is észre vesz majd ...Azóta volt pár alkalom hogy találkoztunk és megcsókolt (viszont sok alkalommal úgy, hogy alkoholt fogyasztott ) ... Egyik szórakozóhelyen többször is smároltam vele (annyira jó volt hogy legszívesebben egész éjjel csináltam volna) viszont mindig azt csinálta , hogy lesmárolt aztán csak úgy otthagyott hogy most megy a haverokhoz vagy valahova... összezavarodtam akkor mert olyan érzésem volt néha mintha kerülne , vagy nem is tudom már viszont akkor miért csókolt meg mindig !? ... Na mindegy lényeg az,hogy szerintem őt csak az érdekli hogy megfektesse a lányokat vagy kiélje a vágyait vagy én már nem is tudom... viszont még akkor is írtóóra vonzódom hozzá nem értem én sem hogy miért de van benne valami ami megfog pedig én az ilyen fiúkat nem igazán csípem ....
És itt jön az, hogy szerintem ő az első fiú akivel le feküdnék viszont tudom hogy ő csak kihasználná a helyzetet, hogy engedem neki ... viszont én is élvezném (lehet) mivel bejön a srác ...és nem tudom eldönteni , hogy helyes döntés e lenne ha lefeküdnék vele vagy inkább még várjak vele hátha csoda történik és máshogy is fog rám nézni ... vagy inkább kerüljem őt !?
Nagyon szépen köszönöm előre is a választ :)

Szakértőnk válasza a Nemtudom eldönteni,hogy jó döntés e vagy se !? kérdésre

Kedves Levélíró! A csodákban reménykedni nem biztos, hogy a megfelelő stratégia: nem valószínű, hogy egyszer csak másként nézne rád valaki csak úgy, ok nélkül. És sajnos az sem biztos, hogy pozitív élmény lenne az első szexuális aktus egy ilyen hozzáállású fiúval. Hiszen a szexuális együttlétnek az alapja az intimitás, egymás tisztelete, a másiknak való örömszerzés célja, s ezek egy alkalmi kapcsolatban nem igazán jelennek meg.Ha pedig az első együttlét negatív élmény, az a későbbi szexuális életedre is negatívan hathat ki. A leírtak alapján szerintem ezt te is érzed. Mindenesetre át kell gondolnod, hogy mit nyernél és veszítenél egy ilyen "kapcsolatban".

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor