Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Szerelemmel kapcsolatos k...
  

Szerelemmel kapcsolatos kerdes

ora 2016-12-04 14:30:58

2 eve beszelgetek egy fiuval,akivel meg ugy volt,hogy ossze is jovok es maskepp alakultak a dolgok,mai napig is beszelgetunk de viszont a nyar oda kicsit maskebb viselkedik,elhidegult es nem tudom eldonteni,hogy szeretne e meg valami komolyat tollem vagy sem,mibol tudnam meglapaitani,hogy erdeklem e meg ot?

Szakértőnk válasza a Szerelemmel kapcsolatos kerdes kérdésre

Kedves Levélíró! Ha hosszú idő telt el azóta, hogy "másképp alakultak a dolgok", elképzelhető, hogy a fiú továbblépett (ami megmagyarázhatná azt is, hogy miért érzed azt, hogy elhidegült tőled). Megpróbálhatod újra kissé intenzívebbé tenni a kapcsolatot köztetek (gyakoribb találkozások, őszinte beszélgetések, közös programok, egy jól kiválasztott karácsonyi meglepetés...stb.). Ha pozitívan fogadja a közeledésedet (időt, energiát szán rád), akkor kialakulhat magától megint az az intim közelség köztetek, ami megadja a lehetőséget a kapcsolatotok minőségének megváltoztatásához, ha részéről sem változtak még meg a romantikus érzelmek.

Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus
Hirdetések