Van még bármi esélyem?

2016.06.22.
Volt régebben egy kapcsolatom (én 14 éves lány vagyok, a volt barátom 15), ami több mint fél évig tartott. Tudom, hogy ilyen korban még nem igazán szoktak szerelmet/szeretetet érezni, de mi tényleg szerettük egymást. Sajnos két és fél hónapja szakítottunk (közösen), mert ő már nem szeretett engem annyira, mint az elején. Nagyjából már kihevertem ezt, és beletörődtem, de mostanában újra eszembe jut a fiú, sokszor vele álmodok.
Lesz a nyáron egy tábor, ahova mind a ketten megyünk, és nem tudom, hogy van-e még bármi esélyem arra, hogy talán újra összejöjjünk, hogy újra felfigyeljen rám. Tudom, hogy ez egyénfüggő, és mindenki másképp viselkedik, de talán általánosságban lehet mondani erre valamit. Köszönöm a segítséget ez tényleg nagyon fontos lenne nekem!

Szakértőnk válasza a Van még bármi esélyem? kérdésre

Kedves Levélíró! Olyankor fordul elő általában, hogy egy újra kezdett kapcsolat működik, ha valamelyik, de legjobb ha mindkét fél megváltozott az eltelt idő alatt, persze olyan irányba, ami működőképessé teheti az adott kapcsolatot. Ami viszont nagyon valószínű, hogy a te érzéseid is most leginkább abból táplálkoznak, hogy tartasz tőle, hogyan fogtok egymással viselkedni összezárva egy táborban.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor