Főoldal / Szakertő válaszol / Lelki problémák  / Meg volt az első randi, d...
  

Meg volt az első randi, de .. Mit tegyek?

ora 2016-01-26 09:48:58
Pont ma ismerem két hete, neten ismerkedtünk meg. 21.-én volt az első randink, én hívtam el, előtte 2 órával. Hideg volt, de sokat beszélgettünk és őszintén mesélt nekem sztorikat, családi helyzetéről, képet is mutatott az öccséről. Volt egy olyan elszólása, hogy "legközelebb jobban megtervezzük". de nem mondtam rá semmit, majd zavartan hozzá fűzte, hogy "mármint ha lesz legközelebb". Elköszönéskor puszival búcsúztunk és elmondtam, hogy majd beszélünk. Másnap ráírtam, hogy jól éreztem magam vele és szeretném, ha megismételnénk. Ő is így gondolta és viccesen elmondta, hogy melegebb helyre megyünk. Vasárnap beszéltünk utoljára, mert megkérdeztem, hogy mikor ér rá. Tudom, hogy eléggé elfoglalt, suliba jár, sok mindent csinál, de azóta nem írt. Neten alig van fent, épphogy csak felnéz sokszor, de a randi előtt mindig írt. Most akkor mi is van? Tényleg úgy éreztem, hogy jól sikerült és ő is szeretné a folytatást... (volt, hogy zavarban volt és láttam rajta, hogy izgul, de kedves, érdeklődő volt.)
L20, F19.

Szakértőnk válasza a Meg volt az első randi, de .. Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró! Ez a pár napos internetes visszahúzódás bármi lehet, legnagyobb valószínűséggel elfoglaltság. A hétvége közeledtével nyugodtan megkeresheted, hogy pontosítsátok a randi helyét, idejét (kitalálhatsz esetleg egy valóban melegebb helyszínt:).Nem szükséges elhamarkodott következtetéseket levonnod és feleslegesen aggódnod. Ha esetleg mégis elutasításban lenne részed, azt egyértelművé tenné a partner.

Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus Máténé Áfra Viktória - klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus
Hirdetések